Насловна Друштво У недјељу раде пекаре, цвјећаре, продавнице погребне опреме, дежурна апотека и угоститељски...

У недјељу раде пекаре, цвјећаре, продавнице погребне опреме, дежурна апотека и угоститељски објекти

11.6 C
Foča

За вријеме републичког празника 21. новембра, када се обиљежава Дан успостављања Општег оквирног споразума за мир у БиХ, у временском периоду од 7.00 до 11.00 часова, у Фочи ће радити пекаре, цвјећаре и продавнице погребне опреме, саопштено је из Општине Фоча.

Дежурна апотека биће „Црвена апотека“ и радиће у од 7.00 до 13.00 часова. Иста апотека биће приправна до 7.00 часова наредног дана.

Угоститељски објекти за вријеме празника моћи ће да раде у редовном радном времену, односно према одлуци о одређивању радног времена угоститељских објеката на подручју општине Фоча.

-Привредни субјекти који обављају трговинску, занатску, производну и услужну дјелатност, у складу са одлуком о одређивању радног времена тих дјелатности, неће радити-наводи се у саопштењу.

У недјељу, 21. новембра, навршава се 26 година од када је у америчкој бази Рајт Петерсон у Дејтону парафиран Општи оквирни споразум за мир у БиХ и његових 12 анекса, чиме је окончан рат у БиХ и успостављен њен уставноправни поредак.

Овим споразумом створена је државна заједница БиХ састављена од два ентитета Републике Српске и Федерације БиХ, који су потписници свих анекса.

Посљедњи текстови

Сутјеска боља од Слободе

Кошаркаши Сутјеске савладали су на свом терену Слободу 73 из Новог Града резултатом 62:55 у 7. колу Прве лиге Републике Српске.

Сутјеска и Власеница не заборављају Саву- сутра меч у његову част

Фудбалери Сутјеске и Власенице одиграће у Фочи сутра пријатељску утакмицу у знак сјећања на голмана Миливоја Савића, који је носио дрес ова...

Полиција упозорава на опасност употребе оружја

Недавно убиство дјечака, а затим и пуцњава у центру Фоче, показали су да је нелегално ватрено оружје и те како присутно међу...

Кошаркаши дочекују Слободу 73 из Новог Града

Кошаркаши Сутјеске сутра ће угостити новоградску Слободу 73 у седмом колу Прве лиге Републике Српске. Фочаци су на четвртом...

Одбојкашице славиле другу побједу, сутра дочекују Инову

У заосталој утакмици петог кола Прве лиге Републике Српске одбојкашице Маглића на гостовању у Билећи савладале су Херцеговац резултатом 3:2.