Насловна Друштво У Фочи реализована акција контроле саобраћаја путем „видео надзора“

У Фочи реализована акција контроле саобраћаја путем „видео надзора“

12.3 C
Foča

У акцији појачане контроле саобраћаја у Фочи полицијски службеници ПУ Фоча издали су 41 прекршајни налог од чега је 18 прекршајних налога издато због непропуштања пјешака, 16 због непрописног заустављања и паркирања, један због проласка на црвено свјетло и шест осталих прекршаја.

-Реализована акција је посебно била усмјерена на санкционисање прекршаја непропуштања пјешака на обиљеженом пјешачком прелазу, с обзиром да је у 2020. години на подручју Полицијске управе Фоча евидентирано десет саобраћајних незгода у којима је настрадало 12 пјешака од којих је чак један пјешак смртно страдао-саопштено је из ПУ Фоча.

Акција је реализована јуче путем „видео надзора“ у ужем језгру града, у временском периоду од 08.00 до 16.00 часова,  с циљем праћења прекршаја из области безбједности саобраћаја.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.