Насловна Спорт Функционер Уефе: Фудбал френдс заслужује ширу подршку

Функционер Уефе: Фудбал френдс заслужује ширу подршку

22.3 C
Foča

Генерални секретар Уефине фондације за дјецу Урс Клусер отворио је вечерас 16. Међународни турнир Фудбал френдс у Фочи поручивши да је ово одличан формат турнира и да заслужује ширу подршку.

Турнир је отворен свечаним дефилеом екипа учесника, након другог полуфиналног меча у којем је домаћа Сутјеска савладала сарајевски Жељезничар са 3:1.

Функционер Уефе истакао је да је уживао у прелијепој игри домаћег и тима из Сарајева.

„Одушевљен сам игром, фантастичан меч, видио сам толико талентованих младих играча, а побиједио је одличан домаћи тим, импресивно“, рекао је Клусер.

Начелник општине Фоча Милан Вукадиновић истакао је на отварању да је Фудбал френдс много више од турнира.


„То је фузија пријатељства и спорта. Сигуран сам да међу овим младим фудбалерима имамо будуће звијезде многих европских великана и репрезентативаца својих земаља“, рекао је Вукадиновић.


Предсједник Асоцијације Фудбал френдс Зоран Аврамовић рекао је да је је најважније од свега да су сви млади играчи одушевљени гостопримством у Фочи.


„Разговарао сам данас са тим дјечацима и њихов утисак је да су одушевљени оним што су доживјели у Студентском дому гдје су смјештени и оним што су видјели на улицама Фоче“, рекао је Аврамовић.

Посљедњи текстови

Почео турнир „Самоборска 2022“, на распореду утакмице другог кола

На игралишту Основне школе „Веселин Маслеша“ почео је турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који организује омладина тог фочанског насеља.

Кадети “Сутјеске” уживали у Новом Саду

Кадети фочанског Фудбалског клуба „Сутјеска“ уживали су у тродневној посјети вршњацима „Војводине“ у Новом Саду, а то би требало да буде прво...

Драгочава: У недјељу турнир у славу погинулих бораца

На школском игралишту у Драгочави у недјељу, 14. августа, биће одржан Меморијални турнир у малом фудбалу „Драгочава-Брусна 2022“, посвећен погинулим српским борцима...

Трага се за несталим Благојем Гавриловићем

Припадници Цивилне заштите Фоча и Полицијске управе Фоча од недјеље трагају за седамдесетосмогодишњим Благојем Гавриловићем из Бечеја. Како...

Одгођен турнир „Самоборска 2022“

Турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који је требао почети синоћ, одгођен је због неповољних временских прилика. Како су...