Насловна Спорт "Хемингвеј паб" побједник Икетовог меморијала

“Хемингвеј паб” побједник Икетовог меморијала

19 C
Foča

Екипа „Хемингвеј паб“ побједник је 11. Меморијалног турнира у малом фудбалу „Илија Ђуровић Ике“, који је у Броду код Фоче организовала омладина из тог насеља.

На терену Основне школе „Веселин Маслеша“, на којем је Ике као наставник физичке културе радио и на којем је и преминуо, њему у част ове године играло је 13 екипа из Фоче и Брода.

„Хемингвеј паб“ у финалу је био бољи од домаћина турнира, екипе „Ике Брод“, док је треће мјесто освојио састав „Кафе Портус“.

За најбољег играча проглашен је Славиша Ристовић, најбољи стријелац је Марко Вуковић, а најбољи голман Дејан Мандић.

У част великог фочанског спортисте Илије Ђуровића Икета, који је подједнако добро играо фудбал, кошарку и одбојку и који је као тренер и наставник учио генерације фочанских спортиста, у Фочи се традиционално одржавају и турнири у баскету и одбојци на пијеску.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.