Насловна Спорт "Хемингвеј паб" побједник Икетовог меморијала

“Хемингвеј паб” побједник Икетовог меморијала

-5 C
Foča

Екипа „Хемингвеј паб“ побједник је 11. Меморијалног турнира у малом фудбалу „Илија Ђуровић Ике“, који је у Броду код Фоче организовала омладина из тог насеља.

На терену Основне школе „Веселин Маслеша“, на којем је Ике као наставник физичке културе радио и на којем је и преминуо, њему у част ове године играло је 13 екипа из Фоче и Брода.

„Хемингвеј паб“ у финалу је био бољи од домаћина турнира, екипе „Ике Брод“, док је треће мјесто освојио састав „Кафе Портус“.

За најбољег играча проглашен је Славиша Ристовић, најбољи стријелац је Марко Вуковић, а најбољи голман Дејан Мандић.

У част великог фочанског спортисте Илије Ђуровића Икета, који је подједнако добро играо фудбал, кошарку и одбојку и који је као тренер и наставник учио генерације фочанских спортиста, у Фочи се традиционално одржавају и турнири у баскету и одбојци на пијеску.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...