Naslovna Sport "Hemingvej pab" pobjednik Iketovog memorijala

“Hemingvej pab” pobjednik Iketovog memorijala

-5 C
Foča

Ekipa „Hemingvej pab“ pobjednik je 11. Memorijalnog turnira u malom fudbalu „Ilija Đurović Ike“, koji je u Brodu kod Foče organizovala omladina iz tog naselja.

Na terenu Osnovne škole „Veselin Masleša“, na kojem je Ike kao nastavnik fizičke kulture radio i na kojem je i preminuo, njemu u čast ove godine igralo je 13 ekipa iz Foče i Broda.

„Hemingvej pab“ u finalu je bio bolji od domaćina turnira, ekipe „Ike Brod“, dok je treće mjesto osvojio sastav „Kafe Portus“.

Za najboljeg igrača proglašen je Slaviša Ristović, najbolji strijelac je Marko Vuković, a najbolji golman Dejan Mandić.

U čast velikog fočanskog sportiste Ilije Đurovića Iketa, koji je podjednako dobro igrao fudbal, košarku i odbojku i koji je kao trener i nastavnik učio generacije fočanskih sportista, u Foči se tradicionalno održavaju i turniri u basketu i odbojci na pijesku.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...