Насловна Друштво Чајниче: Бојан Танасковић кандидат Демоса за начелника општине

Чајниче: Бојан Танасковић кандидат Демоса за начелника општине

16.8 C
Foča

У Чајничу је данас основан Општински одбор Демоса за чијег предсједника је изабран Бојан Танасковић, који ће уједно бити и каднидат за начелника ове локалне заједнице.

Његову кандидатуру за начелника данас су подржали предсједник Демоса Недељко Чубриловић, потпредсједник Споменко Стојановић и предсједник Регионалног одбора ове партије у Херцеговини Слободан Шараба.

На сједници је истакнуто да ће руководство Демоса уложити максималне напоре да би у Чајничу освојили што више одборничких мандата и да би Танасковић био изабран за начелника ове локалне заједнице.

 „Формирали смо један од 57 одбора, колико их имамо у Републици Српској. У толико локалних заједница излазимо и на изборе. Одбор у Чајничу чине углавном млади људи, од којих очекујемо да њихова енергија и залагање дођу до пуног изражаја и да Бојан Танасковић побиједи за начелника, а имаће пуну подршку странке и свих структура странке. На младима је будућност, ми имамо те младе људе и надам се да ће они своју шансу искористити“, рекао је Чубриловић.

Предсједник Општинског одбора у Чајничу Бојан Танасковић рекао је да ће млади тим ове странке у Чајничу вриједно радити да донесе промјене у овој општини.

„Желим да зе захвалим руководству странке на подршци и надам се да ћемо оправдати њихово повјерење“, рекао је Танасковић.

Последњи текстови

Сутјеска гостује Рудару – директно на РТРС ПЛУС

Фудбалери Сутјеске гостују сутра у Приједору екипи Рудара у оквиру 2. кола Прве лиге Републике Српске. Оба тима у...

Сунчано и спарно

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано и спарно вријеме, послије подне мјестимично са кишом и дневном температуром од...

Млади из Фоче, Устиколине и Горажда указали на еколошке проблеме

За очување ријеке Дрине потребно је што прије уклонити дивље депоније са обала и радити на повећању нивоа еколошке свијести грађана, поручили су учесници...

ТК “Фоча” организовао турнир за најмлађе чланове

На тениским теренима на фочанском Ушћу одржан је ревијални тениски турнир чланова Тениског клуба „Фоча“ узраста до 10 година, а најуспјешнији је...

Почиње Великогоспојински пост

За православне вјернике сутра почиње Великогоспојински пост којим се припремају за празник Успенија Пресвете Богородице - Велике Госпојине, који се слави 28....