Насловна Друштво Ђокић: Социјалисти спремни да понуде кандидата за начелника Фоче

Ђокић: Социјалисти спремни да понуде кандидата за начелника Фоче

28 C
Foča

Предсједник Социјалистичке партије РС Петар Ђокић изјавио је данас да је та странка спремна да понуди кандидата за начелника општине Фоча на предстојећим локалним изборима, додајући да о томе још увијек нису донијели званичну одлуку.

 – Иако о томе још нисмо донијели званичну одлуку, спремни смо да дамо свог кандидата, имамо га сигурно. Спремни смо и да разговарамо о сарадњи са другим политичким партијама, а сарадња је могућа уколико ће уважавати Социјалистичку партију и наше кадрове. Међутим, ово питање је за сада отворено и немамо унапријед задати оквир, нити неку обавезу. Видјећемо на који ћемо начин договорити ту активност. Сигурно је да ћемо имати своју одвојену одборничку листу-рекао је Ђокић.

Ђокић је у Фочи, гдје је присуствовао сједници Регионалног одбора странке, истакао да је ова странка већ сада спремна за локалне изборе.

-Социјалистичка партија има врло стабилан програм, друштвено политички веома одговоран, а који се посебно показао у овим мјесецима пандемије, када су управо наши политички принципи постали доминантан начин живота. То је солидарност, хуманост, брига за људе и њихово здравље, максимална друштвена одговорност, те важна улога сваког појединца у друштву-навео је Ђокић.

На састанку је разговарано о актуелној политичкој ситуацији и плановима странке у будућем периоду.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...