Насловна Спорт Atletski klub 'Sutjeska' Foča dobija generalnog sponzora

Atletski klub ‘Sutjeska’ Foča dobija generalnog sponzora

0.8 C
Foča

Iz AK “Sutjeska” Foča stižu lijepe vijesti- klub dobija sponzora.

Dogovorena je saradnja sa podgoričkom kompanijom „Geo Max Group“ d.o.o, a ugovor o sponzorstvu biće simbolično potpisan na godišnjicu osnivanja kluba.

Ugovor će potpisati predsjednik AK “Sutjeska” Foča Žarko Todović i izvršni direktor kompanije ‘Geo Max Group’ d.o.o. iz Podgorice Mladen Plemić.

“Nastavljamo da radimo na razvoju, popularizaciji i omasovljivanju atletskog sporta. Trenutno u klubu imamo 83 člana od kojih aktivno trenira oko 60 polaznika podijeljenih u dvije grupe. Polako se naziru talenti i takmičari  na 100 metara, 800 metara i 1.500 metara. Već se prepoznaju bacači kugle i skakači u dalj. Sponzorstvo i saradnja sa Geo Max-om će nam omogućiti rad u mnogo jačem i većem kapacitetu. O detaljima ugovora nećemo mnogo govoriti. Geo Max  će nam obezbijediti određena finansijska sredstva na godišnjem nivou, koja će nam omogućiti dalji rad i razvoj. Jedina obaveza kluba će biti da se dobijena sredstva koriste u svrhu razvoja kluba i poboljšanju uslova rada ”, rekao je predsjednik AK ‘Sutjeska’ Foča, Žarko Todović.

 

atletika 1 f

Mada već godinama nastanjen u Podgorici, Mladen Plemić, inače počasni član AK “Sutjeska” Foča i izvršni direktor kompanije Geo Max Group d.o.o, i dalje je čvrsto vezan za Foču.

“Kao bivši atletičar i jedan od osnivača kluba želio bih da, upravi kluba i svim atletičarima, čestitam na dosadašnjem veoma uspješnom radu. Već na prvi pogled vidi se velika želja, rad i veliko požrtvovanje svih u klubu- od predsjednika i trenera do malih i velikih atletičara. Kao što smo naglasili pri osnivnju kluba, cilj je upoznavanje djece sa kraljicom sportova kako bi se kod njih stvorila ljubav prema atletici. A iz te ljubavi će bez sumnje stići i sportski rezultati. Da bi se sve to ostvarilo potrebno je o obezbijediti sredstva neophodna za funkcionisanje kluba. Čast mi je što je kompanija Geo Max Group postala dio ovog uspješnog tima. Nadam se da će saradnja biti kvalitetna i da nas u budućnosti očekuju uspješne sportske godine i dobri rezultati”, riječi su Mladena Plemića, izvršnog direktora kompanije “Geo Max Group”d.o.o.

 I trener Aleksandar Jelić zadovoljan je dosadašnjim radom.

atletika 2 f

“Od trenutka kada je formiran Atletski klub u Foči, cilj mene kao trenera bio je da okupljenoj djeci objasnim šta je to atletika, zbog čega je svi nazivaju kraljicom sportova. Kako je vrijeme prolazilo broj članova se svakodnevno povećavao, interesovanju nije bilo kraja. Prošlo je skoro godinu dana od formiranja kluba i prvi rezultati su isplivali na površinu. Djeca su na raznim testiranjima pokazala svoje talente i zadovoljavajuće rezultate. Izuzetno me raduje to što i dalje ne jenjava interesovanje za kraljicom sportova. Naši planovi u narednom periodu su da učestvujemo na pojedinim takmičenjima i da, pored toga, promovišemo zdrav život u Foči., rekao”, rekao je Jelić.

 

 

 

 

 

 

Последњи текстови

Повећан број пацијената са симптомима респораторних вирусних инфекција

Протеклих дана у Дому здравља у Фочи повећан је број пацијената који се јављају са симптомима респораторних вирусних инфекција. Како су...

Утврђен термин седмог ОК феста на Тјентишту

Седмо издање музичког фестивала Нектар ОК фест биће одржано на Тјентишту од 17. до 19. јула ове године, саопштили су данас организатори.

У понедјељак књижевно вече са Нелетом Карајлићем

У Градском позоришту у Фочи у понедјељак, 3. фебруара биће одржано књижевно вече са Нелетом Карајлићем. Познати музичар, композитор и писац...

Данас облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и вјетровито вријеме, мјестимично са кишом и релативно...

Фочанске школе прославиле свог небеског заштитника

Славским обредом и богатим културно-забавним програмом ученици, наставници и професори фочанских основних школа и Средњошколског центра прославили су крсну славу и Дан школе, Светог Саву.