Насловна Сервис Bez struje dio Jošanice i Kmur

Bez struje dio Jošanice i Kmur

7.9 C
Foča

Ovog jutra bez struje je dio Gornje Jošanice, tačnije sela Vašadići, Bogavići i Škobalji, zbog snijega koji je oštetio dalekovod koji strujom napaja ovo područje.

Bez struje je i dalje predajnik Kmur kao i dio sela Zakmur, zbog čega Radio Foča ne može emitovati svoj program. Program i dalje emitujemo putem interneta. Radnici Elektrodistribucije pokušaće danas da otklone kvar na Kmuru, ali poteškoće im stvara neprohodan put do predajnika.

Kvar na dalekovodu Čelebići je saniran te je uredno elektrosnabdjevanje na kompletnom području Zavaita, Čelebića i Meštrevca, rekli su nam u Elektrodistribuciji RJ Foča.

Последњи текстови

Повећан број пацијената са симптомима респораторних вирусних инфекција

Протеклих дана у Дому здравља у Фочи повећан је број пацијената који се јављају са симптомима респораторних вирусних инфекција. Како су...

Утврђен термин седмог ОК феста на Тјентишту

Седмо издање музичког фестивала Нектар ОК фест биће одржано на Тјентишту од 17. до 19. јула ове године, саопштили су данас организатори.

У понедјељак књижевно вече са Нелетом Карајлићем

У Градском позоришту у Фочи у понедјељак, 3. фебруара биће одржано књижевно вече са Нелетом Карајлићем. Познати музичар, композитор и писац...

Данас облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати промјенљиво до претежно облачно и вјетровито вријеме, мјестимично са кишом и релативно...

Фочанске школе прославиле свог небеског заштитника

Славским обредом и богатим културно-забавним програмом ученици, наставници и професори фочанских основних школа и Средњошколског центра прославили су крсну славу и Дан школе, Светог Саву.