Насловна Сервис Бодљикавом жицом по далеководима неодговорни појединци саботирају електромрежу

Бодљикавом жицом по далеководима неодговорни појединци саботирају електромрежу

23.9 C
Foča

Фочанска Електродистрибуција упутила је извињење потрошачима из Саша, Горње Драгочаве, Заваита и околних села због немогућности испоруке електричне енергије.

У саопштењу достављеном медијима наведено је да су посљедњих дана забиљежени кварови на далеководу 10 kV Заваит који енергијом напаја шире подручје Саша, Горње Драгочаве и Заваита.

Приликом обиласка овог далековода на неколико мјеста пронађени су комади бодљикаве жице који су пребачени преко далеководних проводника, те је то узрок кварова.

-Кварови су отклоњени, а сматрамо да је овакав чин за најстрожу осуду и у свакидашњим животним околностима, а поготово у условима ванредне ситуације у којој се налазимо- наводи се у саопштењу.

Из Електродистрибуције су замолили све људе да пријаве надлежним органима ако уоче било каква лица да врше сличне радње саботаже на објектима, чиме угрожавају и саме грађане.

Последњи текстови

Аква парк „Ушће“: Безбједност посјетилаца на високом нивоу

Фочански  Аква парк „Ушће“ ради уз поштовање свих мјера и препорука Института за јавно здравство Републике Српске. Техничка исправност воде у базенима...

ПУ Фоча: Повећан криминалитет у односу на јули прошле године

На подручју надлежности Полицијске управе Фоча у јулу је евидентирано 25 кривичних дјела, што је за 32 одсто више него у истом...

Детаљи смрти мушкарца извученог из Дрине након сутрашње обдукције

Идентитет и узрок смрти мушкарца чије је беживотно тијело јуче извучено из Дрине још увијек је непознат. Чека се обдукција, након чега...

Ретестирања након изолације за раднике већих колектива

Општински штаб за ванредне ситуације у Фочи констатовао је данас да се епидемиолошка ситуација  на подручју ове локалне заједнице држи под контролом.

Два осуђеника заражена короном са блажим симптомима у изолацији

У Казнено-поправном заводу Фоча потврђено је присуство вируса корона код два осуђеника, који су изоловани и имају блаже симптоме, рекао је Радио...