Насловна Друштво Danas i sutra bojevo gađanje na strelištu Dub

Danas i sutra bojevo gađanje na strelištu Dub

-7.7 C
Foča

U okviru redovne obuke pripadnici službe obezbjeđenja Kazneno popravnog zavoda Foča danas i sutra, na strelištu Dub, izvešće bojevo gađanje iz službenog vatrenog naoružanja, saopšteno je iz KPZ-a Foča.

Iz Kazneno popravnog zavoda upozoravaju građane da u periodu izvođenja obuke izbjegavaju kretanje, čuvanje stoke, lov i druge aktivnosti u području Duba, te da se pridržavaju upozorenja i naredbi pripadnika službe obezbjeđenja KPZ-a Foča.

Obuka će biti u periodu od 09.00 do 15.00 časova.

Последњи текстови

Фоча и Плужине прекограничном сарадњом унапређују туристичку понуду

У Фочи је данас представљен пројекат прекограничне сарадње ове општине са Плужинама у Црној Гори под називом “Туризам, адреналин и рафтинг авантура -  Т.А.Р.А”,...

Средњошколци упознати са начинима поступања у кризним ситуацијама

Цивилна заштита општине Фоча одржала је предавање фочанским средњошколцима о земљотресу, противпожарној заштити и пословима којима се ова јединица бави.

Сунчано уз умјерену облачност

У Републици Српској и ФБиХ данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме, уз пролазну умјерену облачност са запада које ће захватити већину крајева.

Митрополит Хризостом служи у Светосавском храму у Фочи

Светом литургијом и славским обредом највећа српска православна светиња у БиХ, Храм Светог Саве у Фочи, прославиће у понедјељак свог небеског заштитника.

Претежно сунчано уз локално малу облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано вријеме, уз локално малу облачност и највишу дневну температуру ваздуха до...