Насловна Сервис Данас искључења струје

Данас искључења струје

0.8 C
Foča

Насеља Велечево, Бараковац, Биокови, Горњи и Доњи Превраћ и Превраћки поток данас ће бити без напајања електричном енергијом у периоду од 10,00 до 15,00 часова, саопштено је из Електродистрибуције РЈ Фоча.

До искључења струје у овом подручју доћи ће због радова на далеководу. Радове изводе радници Електродистрибуције РЈ Фоча.

Oстали дио општине уредно се снабдјева електричном енергијом.

Последњи текстови

Општински штаб за ванредне ситуације осудио покушај насилног уласка у Универзитетску болницу

Општински штаб за ванредне ситуације осудио је покушај насилног уласка у Универзитетску болницу Фоча који се десио синоћ и упозорио грађане да...

У Српској 38 нових случајева-Укупно 200 заражених

У Републици Српској потврђено је 38 нових случајева вируса корона, рекао је министар здравља и социјалне заштите Српске Ален Шеранић.

Љетно рачунање времена почиње сутра ујутро

Љетно рачунање времена почеће сутра ујутро у 2.00 часа, када казаљке на часовнику треба помјерити за један час напријед, на 3.00 часа.

Жена старије доби прва жртва вируса корона у Српској

Жена старије животне доби, која је имала више хроничних болести, прва је жртва вируса корона у Републици Српској, изјавио је министар здравља...

Уведено ванредно стање у Републици Српској

Народна скупштина Републике Српске прогласила је данас ванредно стање у Републици Српској због ситуације изазване вирусом корона, преноси РТРС.