Насловна Друштво Dodjela nagrada za najuređenija dvorišta i balkone u srijedu

Dodjela nagrada za najuređenija dvorišta i balkone u srijedu

9 C
Foča

Proglašenje izbora najuređenijeg dvorišta i balkona na području grada  i prigradskih naselja i dodjela nagrada održaće se u  srijedu 29.jula.

Nagrade se dodjelju u četiri kategorije: najuređenije dvorište zajednice etažnih vlasnika, najuređenije dvorište javnih ustanova i privrednih subjekata, najuređenije dvorište porodičnih stambenih objekata, i  najuređenije terase-balkona stambenih objekata.

Svečanost proglašenja pobjednika i dodjela nagrada obaviće se u sali 31 u zgradi opštine, sa početkom u 11 časova.

Последњи текстови

Данас сунчано и топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано, вјетровито и топло вријеме, уз малу облачност и дневну температуру од 13...

Два нова случаја вируса корона у Српској, укупно 304

У Републици Српској регистрована су два нова случаја заразе вирусом корона, рекао је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...