Насловна Друштво Дом здравља Фоча: Позив грађанима да буду одговорни

Дом здравља Фоча: Позив грађанима да буду одговорни

15 C
Foča

Из Дома здравља у Фочи  саопштено је да све особе које долазе на подручје општине Фоча из земаља захваћених инфекцијом вируса „КОВИД-19“ треба да контактирају искључиво путем телефона породичног доктора, Хигијенско-епидемиолошку службу или Службу хитне медицинске помоћи ради смјерница о даљем поступању.

Бројеви телефона на које могу контактирати породичног доктора у периоду од 07.00 до 21.00 час су 058/212-099 и 058/211-440, број телефона Хигијенско-епидемиолошке службе, коју могу контактирати од 07.00 до 15.00 часова, је 058/220-141, док је број Службе хитне медицинске помоћи, коју могу контактирати свакодневно, 124 и 058/212-099.

Из Дома здравља су апеловали на становнике општине Фоча којима је изречена мјера чатрнаестодневне кућне изолације и здравственог надзора због вируса корона, да је строго поштују, те да ни у ком случају не напуштају своје домове.

-У супротном ће бити санкционисани од стране Здравствене инспекције и Комуналне полиције, које ће свакодневно вршити контролу провођења кућне изолације и здравственог надзора и поступати у складу са својим овлаштењима-наводи се у саопштењу.

Последњи текстови

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...

У Српској 25 нових случајева, укупно 299 заражених

Вирусом корона заражено је још 25 особа у Српској, саопштио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

За викенд забрана кретања ван мјеста пребивалишта

Републички штаб за ванредне ситуације донио је закључак о забрани кретања грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од суботе у 12.00 до недјеље у 18.00...