Naslovna Društvo Doneseni zaključci o ostvarivanju prava na podsticaje u poljoprivredi

Doneseni zaključci o ostvarivanju prava na podsticaje u poljoprivredi

15 C
Foča

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o ostvarivanju prava na podsticajna sredstva za regresiranje dizel-goriva, premije za mlijeko i premije za proizvodnju merkantilne pšenice u ovoj godini.

Prava na podsticaje imaju poljoprivredna gazdinstva koja nisu Poreskoj upravi prijavila obavezu doprinosa za 2019. godinu i nisu izmirila obaveze po osnovu naknade za protivgradnu zaštitu za 2019. godinu.

Za realizaciju ostvarivanja prava na podsticajna sredstva zaduženo je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Agencija za agrarna plaćanja.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...