Насловна Избори Dostić: Izbori primjer zloupotrebe javnih resursa

Dostić: Izbori primjer zloupotrebe javnih resursa

6.8 C
Foča

Na izborima za parlament Srpske, SDS je u Foči, kao i u izbornoj jedinici devet na drugom mjestu, iza SNSD-a.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Foča i kandidat ove stranke za poslanika Milivoje Dostić kaže da se još ne može dati konačna ocjena, dok svi glasovi ne budu prebrojani.

„Ono što bih sada mogao da kažem je da su ovi izbori bili primjer zloupotrebe javnih resursa tokom kampanje, kako u našem gradu, tako i u cijeloj Republici Srpskoj. To je nešto što je nekorektno, a i protivzakonuito i nažalost mi se protiv toga ne možemo boriti“, rekao je Dostić.

On je naveo da je bio siguran da će Vukota Govedarica pobijediti u Foči.

„Nažalost, izgubio je za nekih 300 glasova. SDS je trenutno na drugom mjestu i koliko imam podatke i ostaće na tom mejstu, što je jedino što je nešto dobro“, rekao je Dostić.

On je dodao da nije zadovoljan svojim rezultatom, ali da mu je to bilo u drugom planu i da mu je primarni zadatak bio da Vukota Govedarica pobijedi u Foči.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.