Naslovna Izbori Dostić: Izbori primjer zloupotrebe javnih resursa

Dostić: Izbori primjer zloupotrebe javnih resursa

-5 C
Foča

Na izborima za parlament Srpske, SDS je u Foči, kao i u izbornoj jedinici devet na drugom mjestu, iza SNSD-a.

Predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Foča i kandidat ove stranke za poslanika Milivoje Dostić kaže da se još ne može dati konačna ocjena, dok svi glasovi ne budu prebrojani.

„Ono što bih sada mogao da kažem je da su ovi izbori bili primjer zloupotrebe javnih resursa tokom kampanje, kako u našem gradu, tako i u cijeloj Republici Srpskoj. To je nešto što je nekorektno, a i protivzakonuito i nažalost mi se protiv toga ne možemo boriti“, rekao je Dostić.

On je naveo da je bio siguran da će Vukota Govedarica pobijediti u Foči.

„Nažalost, izgubio je za nekih 300 glasova. SDS je trenutno na drugom mjestu i koliko imam podatke i ostaće na tom mejstu, što je jedino što je nešto dobro“, rekao je Dostić.

On je dodao da nije zadovoljan svojim rezultatom, ali da mu je to bilo u drugom planu i da mu je primarni zadatak bio da Vukota Govedarica pobijedi u Foči.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...