Насловна Спорт ФК „Сутјеска“ : Спортски терени све чешће на мети вандала

ФК „Сутјеска“ : Спортски терени све чешће на мети вандала

14 C
Foča

Протеклих дана на мети вандала нашли су се спортски терени, објекти и опрема Фудбалског клуба „Сутјеска“. Наиме, непознати починиоци исјекли су дио вјештачке подлоге и тако оштетили помоћни терен овог клуба на градском стадиону, који је намијењен најмлађим фудбалерима.

Како је саопштено из Управе ФК „Сутјеска“ већ дуже вријеме на мети вандала и неодговорних појединаца  је и помоћни терен у насељу Доње Поље, гдје власници кућних љубимаца уводе псе који уништавају травнату површину.

-Помоћни терен у Доњем Пољу предмет је континуираних насртаја вандала који уништавају металну ограду и спортске реквизите, које по ко зна који пут поправљамо и непотребно улажемо средства планирана за развој спорта и омладине у граду. Механизација коју користимо и коју смо уз велике потешкоће купили такође су предмет насртаја појединаца који их редовно оштећују, док зелену површину главног фудбалског терена рекреативци користе за трчање, те је на тај начин уништавају –наводи се у саопштењу.

Из Сутјеске наводе да њихова улагања и напори нису мали, а да на овај начин одржавање спортских терена постаје обесмишљено.

– Посљедњи напад на имовину Фудбалског клуба „Сутјеска“ нас је посебно заболио и због тога смо се одлучили да упутимо апел путем медија, али и обавијестимо јавност да смо оштећења пријавили полицији-наводе из фочанског фудбалског клуба.

Апеловали су на све грађане и спортисте да се брижно односе према спортским  теренима додајући да ће у супротном сваки насртај на имовину пријавити полицији.

Последњи текстови

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...

У Српској 25 нових случајева, укупно 299 заражених

Вирусом корона заражено је још 25 особа у Српској, саопштио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

За викенд забрана кретања ван мјеста пребивалишта

Републички штаб за ванредне ситуације донио је закључак о забрани кретања грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од суботе у 12.00 до недјеље у 18.00...