Naslovna Sport FK „Sutjeska“ : Sportski tereni sve češće na meti vandala

FK „Sutjeska“ : Sportski tereni sve češće na meti vandala

9 C
Foča

Proteklih dana na meti vandala našli su se sportski tereni, objekti i oprema Fudbalskog kluba „Sutjeska“. Naime, nepoznati počinioci isjekli su dio vještačke podloge i tako oštetili pomoćni teren ovog kluba na gradskom stadionu, koji je namijenjen najmlađim fudbalerima.

Kako je saopšteno iz Uprave FK „Sutjeska“ već duže vrijeme na meti vandala i neodgovornih pojedinaca  je i pomoćni teren u naselju Donje Polje, gdje vlasnici kućnih ljubimaca uvode pse koji uništavaju travnatu površinu.

-Pomoćni teren u Donjem Polju predmet je kontinuiranih nasrtaja vandala koji uništavaju metalnu ogradu i sportske rekvizite, koje po ko zna koji put popravljamo i nepotrebno ulažemo sredstva planirana za razvoj sporta i omladine u gradu. Mehanizacija koju koristimo i koju smo uz velike poteškoće kupili takođe su predmet nasrtaja pojedinaca koji ih redovno oštećuju, dok zelenu površinu glavnog fudbalskog terena rekreativci koriste za trčanje, te je na taj način uništavaju –navodi se u saopštenju.

Iz Sutjeske navode da njihova ulaganja i napori nisu mali, a da na ovaj način održavanje sportskih terena postaje obesmišljeno.

– Posljednji napad na imovinu Fudbalskog kluba „Sutjeska“ nas je posebno zabolio i zbog toga smo se odlučili da uputimo apel putem medija, ali i obavijestimo javnost da smo oštećenja prijavili policiji-navode iz fočanskog fudbalskog kluba.

Apelovali su na sve građane i sportiste da se brižno odnose prema sportskim  terenima dodajući da će u suprotnom svaki nasrtaj na imovinu prijaviti policiji.

Poslednji tekstovi

Danas sunčano i toplo

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti sunčano, vjetrovito i toplo vrijeme, uz malu oblačnost i dnevnu temperaturu od 13...

Dva nova slučaja virusa korona u Srpskoj, ukupno 304

U Republici Srpskoj registrovana su dva nova slučaja zaraze virusom korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...