Насловна Сервис Grad uredno snabdjeven električnom energijom

Grad uredno snabdjeven električnom energijom

-5 C
Foča

U toku protekla 24 časa, u Hitnoj pomoći Doma zdravlja, pregledano je šest pacijenata i obavljene su dvije kućne posjete.

U istom periodu, u Univerzitetskoj bolnici Foča, primljena su 44 pacijenata i obavljeno je osam hitnih pregleda. Na Ginekološko-akušerskom odjeljenju ove bolnice, rođena je jedna djevojčica.

Naš grad uredno je snabdijeven vodom iz gradskog vodovoda. Kako nam je rečeno u preduzeću Izvor za danas nisu planirani radovi ni isključenja vode.

Ovoga jutra, opština Foča, uredno je snabdijeven električnom energijom, rečeno nam je u preduzeću Elektrodistribucija RJ Foča.

Svi autobusi u naš grad, ovoga jutra, došli su po redu vožnje,  rekao nam je dežurni dispečer na Autobuskoj stanici Foča.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...