Насловна Сервис Grad uredno snabdjeven električnom energijom

Grad uredno snabdjeven električnom energijom

25.3 C
Foča

U toku protekla 24 časa, u Hitnoj pomoći Doma zdravlja, pregledano je šest pacijenata i obavljene su dvije kućne posjete.

U istom periodu, u Univerzitetskoj bolnici Foča, primljena su 44 pacijenata i obavljeno je osam hitnih pregleda. Na Ginekološko-akušerskom odjeljenju ove bolnice, rođena je jedna djevojčica.

Naš grad uredno je snabdijeven vodom iz gradskog vodovoda. Kako nam je rečeno u preduzeću Izvor za danas nisu planirani radovi ni isključenja vode.

Ovoga jutra, opština Foča, uredno je snabdijeven električnom energijom, rečeno nam je u preduzeću Elektrodistribucija RJ Foča.

Svi autobusi u naš grad, ovoga jutra, došli su po redu vožnje,  rekao nam je dežurni dispečer na Autobuskoj stanici Foča.

Посљедњи текстови

СНСД Фоча: Три кандидата за посланике на предстојећим изборима

На предстојећим Општим изборима кандидати општинског одбора Савеза независних социјалдемократа Фоча за посланике у Народној скупштини Републике Српске биће Ненад Лаловић и...

Град уништио усјеве у Закмуру

           Фото: Илустрација Невријеме које је јуче захватило подручје Закмура нанијело је огромну штету на усјевима и воћњацима.

Аква парк “Ушће”: Базени од сутра раде од 9,00

Базени Аква парка „Ушће“ у Фочи од сутра ће радити од 9,00 до 19,00 часова. Како је саопштила Управа...

Због обиљежавања паркинг простора уклонити возила из Шантићеве улице

Општинско Одјељење за просторно уређење и стамбено-комуналне послове саопштило је да су за сутра планирани радови на обиљежавању паркинг простора у Шантићевој...

Нова туристичка атракција у Фочи

Нови туристички производ Фоче је вожња Дрином кајацима и кануима. То је данас промовисано организацијом „Кајак кану Дрина феста“, чиме се жељело...