Насловна Спорт "Гробари Фоча" обрадовали четири породице божићним пeченицама

“Гробари Фоча” обрадовали четири породице божићним пeченицама

22.3 C
Foča

Навијачка група „Гробари Фоча“ даривала је данас божићним печеницама и основним животним намирницама четири породице из ове општине, које тешко живе.

Божићно даривање навијачи Партизана први пут су организовали прошле године, када је заоблицу и пaкете помоћи добила једна породица, а ове године су успјели да обезбиједе четири богата поклона и то за породице у Обилићеву, Лазареву, Драгочави и Миљевини.

Миодраг Остојић из Драгочаве каже да га је неочекивани поклон много обрадовао.

„Баш су нас изненадили и уљепшали празник, хвала им од срца. Имамо троје дјеце, од којих је једно болесно, а са овим поклонима Божић ће нам бити још радоснији“, срећан је Остојић.

Фочански „Гробари“ препознатљиви су по добротворним акцијама.

Ове године су у више наврата прикупљали новчана средства за лијечење дјевојчице Хелене Гавран и непокретног Немање Старовића.

„Као друштвено одговорна група, настојаћемо и убудуће да организујемо хуманитарне акције, како бисмо помогли суграђанима, а истовремено дали позитиван примјер младима“, рекао је члан ове навијачке групе Никола Вуковић.

Посљедњи текстови

Почео турнир „Самоборска 2022“, на распореду утакмице другог кола

На игралишту Основне школе „Веселин Маслеша“ почео је турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који организује омладина тог фочанског насеља.

Кадети “Сутјеске” уживали у Новом Саду

Кадети фочанског Фудбалског клуба „Сутјеска“ уживали су у тродневној посјети вршњацима „Војводине“ у Новом Саду, а то би требало да буде прво...

Драгочава: У недјељу турнир у славу погинулих бораца

На школском игралишту у Драгочави у недјељу, 14. августа, биће одржан Меморијални турнир у малом фудбалу „Драгочава-Брусна 2022“, посвећен погинулим српским борцима...

Трага се за несталим Благојем Гавриловићем

Припадници Цивилне заштите Фоча и Полицијске управе Фоча од недјеље трагају за седамдесетосмогодишњим Благојем Гавриловићем из Бечеја. Како...

Одгођен турнир „Самоборска 2022“

Турнир у малом фудбалу „Самоборска 2022“, који је требао почети синоћ, одгођен је због неповољних временских прилика. Како су...