Naslovna Sport "Grobari Foča" obradovali četiri porodice božićnim pečenicama

“Grobari Foča” obradovali četiri porodice božićnim pečenicama

-2 C
Foča

Navijačka grupa „Grobari Foča“ darivala je danas božićnim pečenicama i osnovnim životnim namirnicama četiri porodice iz ove opštine, koje teško žive.

Božićno darivanje navijači Partizana prvi put su organizovali prošle godine, kada je zaoblicu i pakete pomoći dobila jedna porodica, a ove godine su uspjeli da obezbijede četiri bogata poklona i to za porodice u Obilićevu, Lazarevu, Dragočavi i Miljevini.

Miodrag Ostojić iz Dragočave kaže da ga je neočekivani poklon mnogo obradovao.

„Baš su nas iznenadili i uljepšali praznik, hvala im od srca. Imamo troje djece, od kojih je jedno bolesno, a sa ovim poklonima Božić će nam biti još radosniji“, srećan je Ostojić.

Fočanski „Grobari“ prepoznatljivi su po dobrotvornim akcijama.

Ove godine su u više navrata prikupljali novčana sredstva za liječenje djevojčice Helene Gavran i nepokretnog Nemanje Starovića.

„Kao društveno odgovorna grupa, nastojaćemo i ubuduće da organizujemo humanitarne akcije, kako bismo pomogli sugrađanima, a istovremeno dali pozitivan primjer mladima“, rekao je član ove navijačke grupe Nikola Vuković.

Poslednji tekstovi

Preduzetnici u Ulici Moma Kočovića nezadovoljni režimom saobraćaja

Kupci bi kupovali u Ulici Moma Kočovića, koju u posljednje vrijeme izbjegavaju, jer uz uredno plaćenu robu, nezaobilazno je i da plate kaznu zbog...

Odbojaši Maglića nisu uspjeli da izbore plej-of, poraz košarkaša u Zvorniku

Odbojkaši Maglića nisu uspjeli da izbore plasman u doigravanje za prvaka BiH, pošto su u posljednjem, 18. kolu Premijer lige BiH, pred podjelu lige...

NP „Sutjeska“ veliko gradilište- obnavljaju se devastirani paviljoni

Nacionalni park „Sutjeska“ ovih dana je veliko gradilište- u toku je obnova više turističkih objekata, koji su dugi niz godina bili devastirani i neupotrebljivi.

Fočanski speleospasioci na vježbi u Dubrovniku

Na poziv Hrtvatske gorske službe stanice Dubrovnik, pripadnici Speleospasilačke službe Republike Srpske, stanica Foča učestvovali su u subotu na vježbi "Zidine 2020"...

Lazarevo: Vodopropusna rešetka oštetila vozilo

U Ulici cara Lazara u Foči jutros je oštećen automobil kojem je, nailaskom na vodopropusnu rešetku, pukla guma i iskrivile se felna...