Насловна Друштво Konferencija za novinare u Podgorici povodom kraja prekograničnog projekta Foče i Plužina...

Konferencija za novinare u Podgorici povodom kraja prekograničnog projekta Foče i Plužina (FOTO)

14 C
Foča

U sklopu prekograničnog projekta „Održivi razvoj opština Foča i Plužine“, u toku januara održane su završne konferencije za novinare u Podgorici,  Sarajevu i  Podgorici, a završna konferencija u Foči planirana je za 17. februar.

Na ovim konferencijama za novinare govoreno je o svim aktivnostima koje su realizovane u ovom projektu, naznačena je dobra saradnja između svih partnera na projektu (opština Foča i Plužine, lokalnih turističkih organizacija) kao i saradnja između projektnih timova.

Izražena je nada da će i u budućnosti u nekim sličnim projektima doći do uspješne saradnje između svih učesnika koji su bili uključeni u realizaciju ovoga projekta.

Konferencijama za novinare prisustvovali su članovi projektnih timova, kao i direktori lokalnih turističkih organizacija iz Foče i Plužina, koji su ujedno i partneri na projektu.

Последњи текстови

Казне угоститељима за непоштовање епидемиолошких мјера

Општинска и републичка инпекција затвориле су један угоститељски објекат у Фочи на седам дана због непоштовања епидемиолошких мјера, a издата су и...

ПУ Фоча: Повећан број прекршаја јавног реда и мира

На подручју Полицијске управе Фоча у периоду јануар-септембар ове године евидентирано је за 2,2 одсто више кривичних дјела него у истом периоду...

Карате: Бронза за Фочанку на Првенству Србије

Каратисткиња фочанског “Нипона” Валентина Вуковић освојила је бронзану медаљу на Првенству Србије за кадете и јуниоре, које је одржано у Крагујевцу у...

Краће радно вријеме угоститељских објеката

Радно вријеме угоститељских објеката у Републици Српској, одлуком Републичког штаба за ванредне ситуације, ограничава се на период од 6.00 од 22.00 часова.

Школе у Српској затворене седам дана

Школе у Републици Српској биће затворене седам дана због погоршане епидемиолошке ситуације, одлучио је данас Републички штаб за ванредне ситуације.