Насловна Спорт Košarkaši Sutjeske slavili u Zvorniku

Košarkaši Sutjeske slavili u Zvorniku

1 C
Foča

Košarkaši Sutjeske sinoć su zabilježili četvrti trijumf ove sezone. Fočaci su u utakmici 8. kola Prve lige RS slavili nad ekipom Drine u Zvorniku rezultatom  85:77. Po četvrtinama je bilo 28:19, 11:27, 13:24, 25:15.

Samo u prvoj četvrtini, izabranici Ljubiše Kovačevića imali su problema sa domaćinom. Drina je stvorila solidnu prednost od devet poena, međutim, Sutjeska je vrlo brzo stvari preuzela u svoje ruke, stigla do izjednačenja, a potom i do potpunog preokreta.

Zapaženu rolu u Zvorniku sinoć su imali mladi Dejan Radović i Milanko Kapuran, a istakli su se i iskusni Bogoljub Devrnja, Goran Bodiroga i kapiten Ivan Radović.

Već u subotu, košarkaši Sutjeske biće na velikom ispitu, jer u goste stiže Rogatica, koja do sada ima samo jedan poraz.

DRINA – SUTJESKA   77:85  (28:19, 11:27, 13:24, 25:15)

Dvorana u Zvorniku. Sudije: Majstorović, Kovačević i Stanić.
DRINA: Jović 15, Mladenović 35, Gajić, Simić, Đurić, Janković, Kovačević 13, Kenjić, Erić 5, Zekić 9, Dozet, Tanacković.
SUTJESKA: D. Radović 16, I. Radović 12, Bodiroga 13, Šolaja 8, Vuković, Kapuran 10, Milanović 2, Prodanović, S. Radović, Ivanović 8, Devrnja 16, Škipina.

Последњи текстови

Епидемиолошка ситуација и даље забрињавајућа- поштовање мјера једини вид борбе против короне

Податак да се сваког дана у Фочи око 50 пацијената јави за снимање плућа довољно говори колико је епидемиолошка ситуација забрињавајућа и...

Преминуо Немања Старовић

Двадесетседмогодишњи Немања Старовић из Фоче преминуо је од посљедица изазваних ковидом 19 у Општој болници у Невесињу, потврдила је његова породица.

Млади Фочаци поручили: Насиље над женама да се не прећуткује, већ да се реагује

Међународна организација за миграције ИОМ организовала је данас у Фочи „Наранџасту шетњу“ као вид подршке женама жртвама насиља, а у оквиру кампање...

Шетња у знак подршке жртвама насиља

Млади окупљени кроз пројекат "Подршка младима у локалним заједницама БиХ" који имплементира Међународна организација за миграције у недјељу, 29. новембра шетају Фочом...

Воће и сокови за Болницу од Кладионица “Моцарт”

Спортске кладионице “Моцарт” поклониле су Универзитетској болници Фоча витаминске пакете, тачније свјеже воће и сокове, за љекаре и медицинске сестре и техничаре...