Насловна Култура Лане Гутовић са хит комедијом “Украђена личнос’” у фочанском позоришту

Лане Гутовић са хит комедијом “Украђена личнос’” у фочанском позоришту

13.9 C
Foča

Познати српски глумац Милан Лане Гутовић своју хит комедију “Украђена личнос’”, у којој глуми и изводи је као Срећко Шојић, иначе популарни лик из култних филмова “Тесна кожа” и “Бела лађа”, доводи 7.фебруара на фочанске позоришне даске.

Представа „Украђена личнос’“ је приказ моралне слике практичне, модерне, прилагодљиве особе, којој су за постизање личног циља, услови било које врсте необично лаки.

Исти ти услови који су њему лаки, за другу особу би били потпуно неприхватљиви, јер подразумевају понижење и моралну пропаст.

Са спретношћу и духом сеоске варалице намеће се Европској унији као кандидат за предсједника.

-Ниједан постављени услов њему није нимало тежак за испуњење, јер ништа што нуди њега лично не кошта. Издаја је за њега потпуно прихватљива, а ту личну издају назива „сарадњом“ – наводи се у опису представе.

Цијена карте за деведесетоминутну представу, чији је почетак заказан за 19.00 часова, је десет конвертибилних марака. Карте се могу купити радним данима, од 7.00 до 15.00 часова, у Музеју Старе Херцеговине.

Посљедњи текстови

Света тајна јелеосвећења у Светосавском храму

Света тајна јелесовећења служиће се сутра у Храму Светог Саве у Фочи од 17.00 часова, најављено је из Црквене општине Фоча.

Бошњаци: У Фочи не осјећамо никакав вид угрожености

Грађани Фоче бошњачке националности из више мјесних заједница данас су одржали састанак са начелником и предсједником Скупштине ове општине Миланом Вукадиновићем и...

Лоша инфраструктура кочи развој дрвопрераде

Дрвопрерађивачки погони, који послују у оквиру Индустријске зоне Брод на Дрини, годинама се суочавају са лошим снабдијевањем водом и струјом и другим...

Регионални избори у Синдикату управе

У оквиру редовних изборних активности, јуче је у Фочи одржана сједница Регионалног одбора Синдиката управе РС за регију Фоча/Вишеград, којом је предсједавао...

Сјећање на погинуле у Кратинама и Козјој Луци

Борачка организација Фоча у петак, 23. априла, обиљежиће 28 година од погибије 11 бораца Миљевинског батаљона Војске Републике Српске у Кратинама код...