Naslovna Kultura Lane Gutović sa hit komedijom “Ukrađena ličnos’” u fočanskom pozorištu

Lane Gutović sa hit komedijom “Ukrađena ličnos’” u fočanskom pozorištu

0.8 C
Foča

Poznati srpski glumac Milan Lane Gutović svoju hit komediju “Ukrađena ličnos’”, u kojoj glumi i izvodi je kao Srećko Šojić, inače popularni lik iz kultnih filmova “Tesna koža” i “Bela lađa”, dovodi 7.februara na fočanske pozorišne daske.

Predstava „Ukrađena ličnos’“ je prikaz moralne slike praktične, moderne, prilagodljive osobe, kojoj su za postizanje ličnog cilja, uslovi bilo koje vrste neobično laki.

Isti ti uslovi koji su njemu laki, za drugu osobu bi bili potpuno neprihvatljivi, jer podrazumevaju poniženje i moralnu propast.

Sa spretnošću i duhom seoske varalice nameće se Evropskoj uniji kao kandidat za predsjednika.

-Nijedan postavljeni uslov njemu nije nimalo težak za ispunjenje, jer ništa što nudi njega lično ne košta. Izdaja je za njega potpuno prihvatljiva, a tu ličnu izdaju naziva „saradnjom“ – navodi se u opisu predstave.

Cijena karte za devedesetominutnu predstavu, čiji je početak zakazan za 19.00 časova, je deset konvertibilnih maraka. Karte se mogu kupiti radnim danima, od 7.00 do 15.00 časova, u Muzeju Stare Hercegovine.

Poslednji tekstovi

Opštinski štab za vanredne situacije osudio pokušaj nasilnog ulaska u Univerzitetsku bolnicu

Opštinski štab za vanredne situacije osudio je pokušaj nasilnog ulaska u Univerzitetsku bolnicu Foča koji se desio sinoć i upozorio građane da...

U Srpskoj 38 novih slučajeva-Ukupno 200 zaraženih

U Republici Srpskoj potvrđeno je 38 novih slučajeva virusa korona, rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Srpske Alen Šeranić.

Ljetno računanje vremena počinje sutra ujutro

Ljetno računanje vremena počeće sutra ujutro u 2.00 časa, kada kazaljke na časovniku treba pomjeriti za jedan čas naprijed, na 3.00 časa.

Žena starije dobi prva žrtva virusa korona u Srpskoj

Žena starije životne dobi, koja je imala više hroničnih bolesti, prva je žrtva virusa korona u Republici Srpskoj, izjavio je ministar zdravlja...

Uvedeno vanredno stanje u Republici Srpskoj

Narodna skupština Republike Srpske proglasila je danas vanredno stanje u Republici Srpskoj zbog situacije izazvane virusom korona, prenosi RTRS.