Насловна Друштво Малишани и тате спремају осмомартовске поклоне

Малишани и тате спремају осмомартовске поклоне

28 C
Foča

Како би исказали сву своју љубав према женама и мајкама малишани из Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ и ове године заједно су са својим татама израђивали осмомартовске поклоне. Учесници дводневне радионице у овој предшколској установи потрудили су се да што креативније израде најљепше поклоне којима ће да изненаде своје маме и животне сапутнице.

Да изради посебан поклон и обрадује маму, четворогодишњем Павлу подршку је пружио тата Миладин Марић.

-Током радионице сви се трудимо да дамо свој допринос и да заједно са дјецом израдимо поклоне за мајке. Павле је задужен за лијепљење, бојење и украшавање материјала, док ја облажем теглу конопцем. Најбитније је да дјеца уживају и да заједнички учествујемо у изради-каже Марић, који је са сином правио вазу за цвијеће.

Заједничке радионице у којима учествују дјеца и родитељи у фочанском вртићу истичу као важан сегмент у цјелокупном развоју дјетета.

-Ово је један од најљепших видова сарадње породице и предшколске установе, јер добрим заједничким функционисањем родитеља, дјеце и васпитача сигурно нико нема проблема. Драго ми је да је посјећеност ових радионица увијек велика и да су и родитељи заинтересовани- рекла је директорица Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“, Слађана Владичић.

Креативна радионица у сусрет Дану жена наставља се и данас у Дјечијем вртићу.  Прилику да своја мала умјетничка дјела поклоне мамама, малишани из свих седам узрасних група фочанског вртића имаће током осмомартовске приредбе, коју ова предшколска установа организује 4. и 5. марта, у 18.00 часова, у Градском позоришту.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...