Marketing

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo elektronski medij Radio Foča, čija duga tradicija datira još od 1976. godine.

Radio Foča danas posluje u okviru Centra za kulturu i informisanje Foča. Ima status javnog glasila i svakodnevno emituje devet časova vlastitog programa.

Osim svakodnevnog izvještavanja o gradskim i svjetskim dešavanjima, kroz bogatu programsku šemu obrađuje raznovrsne društvene, sportske, muzičke, kulturne i duhovne teme.

Naš glavni cilj je informisanje slušalaca na odgovoran, objektivan i pravovremen način, ali i povezivanje privrednika i korisnika njihovih usluga.

U skladu sa tehničkim zahtjevima program Radio Foče se emituje na ultrakratkim frekvencijama sa predajnika Kmur, tako da je kvalitetan prijem našeg programa omogućen na cijelom prostoru regije Gornje Podrinje, a zahvaljujući internetu svi koji prate naš sajt www.radiofoca.com mogu nas slušati širom svijeta.

Kao radio koji ima namjeru da postavlja standarde u oblasti savremenog novinarstva, želimo da sarađujemo sa svima, a sve u cilju poboljšanja vašeg i našeg poslovanja.

Predstaviti neku sliku, koju slušalac ne može da vidi, samo riječima ili zvukom je veliki izazov. Radio je jedini medij koji upravo riječima i zvukom uspjeva da razvije emociju i maštu i tako na najbolji mogući način prenese željenu poruku.

Zato vas pozivamo da se oglašavate na talasima Radio Foče, da zajedno informišemo slušaoce i da za vas saznaju mnogi budući korisnici vaših proizvoda i usluga.

Stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i nadamo se saradnji na obostrano zadovoljstvo.