Насловна Спонзорисано „MoneyGram“ уговорио партнерство са предузећем „Поште Српске“

„MoneyGram“ уговорио партнерство са предузећем „Поште Српске“

13.9 C
Foča

Клијенти „MoneyGrama“ сада могу послати новац породици и пријатељима на 111 локација предузећа „Поште Српске“.

„MoneyGram International, Inc”, глобални лидер у прекограничном „P2P“ плаћању и трансферима новца, представио је партнерство са „Поштама Српске“, чиме је ојачао своје присуство у Босни и Херцеговини. Захваљујући томе, клијенти „MoneyGrama“ сада могу послати новац породици и пријатељима на 111 локација предузећа „Поште Српске“. Ово партнерство одражава стратешке циљеве компаније „MoneyGram“ да прошири своју мрежу агената у најдинамичнијим тржиштима новчаних пошиљки у Источној Европи, саопштено је из „MoneyGrama“.

-Партнерство са „Поштама Српске“ сјајан је примјер како „MoneyGram“ проводи своју стратегију усмјерену на клијента. Сарађујемо са водећим брендовима широм свијета како бисмо нашим клијентима пружили могућност брзог и повољног слања новца својим најдражима широм свијета- рекао је Мариус Добреску, шеф продаје компаније „MoneyGram“ за југоисточну Европу.

Медиха Мамелеџија, директорица компаније „Yutransfer“, генералног заступника „MoneyGram“ сервиса за Босну и Херцеговину, рекла је да је потписивањем овог новог партнерства значајно увећана мрежа „MoneyGram“ локација у Босни и Херцеговини.

-Настављамо да се приближавамо својим клијентима пружајући им више опција за слање и примање новца преко граница и у близини њихових домова-рекла је Мамелеџија.

Новим партнерством задовољни су и у предузећу „Поште Српске“.

-Задовољство нам је објавити вијест да смо сада дио поуздане и респектабилне мреже „MoneyGram“. Кроз ово партнерство с глобалним лидером у прекограничним трансферима новца, пружићемо корисницима наших услуга сигурну, једноставну и брзу могућност преноса новца-рекао је Миладин Радовић, директор „Пошта Српске“.

„MoneyGram“ је глобални лидер у прекограничном „P2P“ плаћању и трансферима новца. С клијентом у центру пословања, омогућава породицама и пријатељима брзо и повољно слање новца у више од 200 земаља и територија, од којих је 90 дигитално повезано.

Кроз модерну, мобилну „API“ платформу i сарађујући са свјетским водећим компанијама „MoneyGram“ служи милионима људи сваке године кроз „walk-in“ бизнис и „direct-to-consumer“ дигитално пословање. Уз снажну културу иновација и неуморни фокус на коришћењу технологије за пружање најбољег свјетског корисничког искуства, „MoneyGram“ предводи еволуцију дигиталних „P2P“ плаћања. За више информација молимо вас посјетите www.moneygram.com i пратите „@MoneyGram“.

„Поште Српске“, као један од три јавна поштанска оператера у БиХ, обезбјеђују пружање поштанских и финансијских услуга по утврђеним свјетским стандардима квалитета. Као снажно и велико јавно предузеће, „Поште Српске“ су од великог значаја како за Републику Српску, тако и за цијелу Босну и Херцеговину.

Примарна дјелатност Предузећа за поштански саобраћај је пружање поштанских услуга, односно пријем, отпрема, превоз, приспијеће и уручење поштанских пошиљака у унутрашњем и међународном поштанском саобраћају. „Поште Српске“ су према начину спровођења дјелатности сврстане у савремени, тржишно оријентисан поштански систем.

Захваљујући распрострањеној мрежи поштанских објеката, „Поште Српске“ се издвајају као идеалан партнер у раду са становништвом. Свакодневна комуникација са корисницима, уз одговорно пословање предузећа, представља основну карактеристику пружања поштанских, финансијских и информатичко-комуникационих услуга.  

О пословању предузећа „Поште Српске“ и услугама које нуде детаљније се можете информисати путем интернет сајта www.postesrpske.com.

Посљедњи текстови

Света тајна јелеосвећења у Светосавском храму

Света тајна јелесовећења служиће се сутра у Храму Светог Саве у Фочи од 17.00 часова, најављено је из Црквене општине Фоча.

Бошњаци: У Фочи не осјећамо никакав вид угрожености

Грађани Фоче бошњачке националности из више мјесних заједница данас су одржали састанак са начелником и предсједником Скупштине ове општине Миланом Вукадиновићем и...

Лоша инфраструктура кочи развој дрвопрераде

Дрвопрерађивачки погони, који послују у оквиру Индустријске зоне Брод на Дрини, годинама се суочавају са лошим снабдијевањем водом и струјом и другим...

Регионални избори у Синдикату управе

У оквиру редовних изборних активности, јуче је у Фочи одржана сједница Регионалног одбора Синдиката управе РС за регију Фоча/Вишеград, којом је предсједавао...

Сјећање на погинуле у Кратинама и Козјој Луци

Борачка организација Фоча у петак, 23. априла, обиљежиће 28 година од погибије 11 бораца Миљевинског батаљона Војске Републике Српске у Кратинама код...