Naslovna Sport MOSI se najvjerovatnije odlažu

MOSI se najvjerovatnije odlažu

15 C
Foča

Međuopštinske omladinske sportske igre MOSI ove godine trebalo je da se održe sredinom jula u Novoj Varoši u Srbiji, ali će najvjerovatnije, zbog aktuelne situacije u vezi sa pojavom virusa korona, biti odložene, piše portal Sport DC.

Predsjednik Skupštine MOSI Ljubivoje Vranić rekao je da je Organizacioni odbor nakon konsultacija sa članovima Skupštine i Stalnog komiteta igara zauzeo stav da se igre pomjere za 2021. godinu.

On je naveo da će konačna odluka biti donesena nakon dogovora najviših organa MOSI sa opštinom Nova Varoš.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...