Насловна Друштво Нектар ОК фест: Планетарне звијезде овог љета у Долини хероја

Нектар ОК фест: Планетарне звијезде овог љета у Долини хероја

12.3 C
Foča

Фински метал бенд Апокалиптика, Алис Мертон (Alice Merton) и легендарни Ејжн даб фондејшн (Asian Dub Foundation) најзвучнија су имена  овогодишњег Нектар ОК феста који ће се  одржати на Тјентишту од 17. до 19. јула, објавили су организатори.

Уз свјетски познати квартет из Хелсинкија, који публику одушевљава својим интерпретацијама хеви метал нумера на виолончелима, првог дана фестивала на главној бини наступиће Урбан & 4, Горан Баре & Мајке и Ритам нереда.

У једној од најљепших природних оаза у овом дијелу Европе, друге фестивалске вечери наступиће планетарно популарна пјевачица Алис Мертон. Уз Буч Кесиди истог дана на главној бини наступиће и повратници у Долину хероја Ван Гог и Зостер.

Посљедњег дана јединственог фестивала на Тјентишту наступиће Ејжн даб фондејшн (Asian Dub Foundation), Канда, Коџа и Небојша, Дарко Рундек & екипа, као и Култур шок који се на Нектар ОК фест враћа након четири године.

Организатори седмог Нектар ОК феста и ове године најавили cу концерте у ОК кампу, гдје ће кампери моћи да уживају у дневним наступима бендова Лaв Хантерс (Love Hуnters), Мортал Комбат, Ху Си (Who See), Атеист реп, Марчело и Напети квинтет, као и Милета Кекина.

Фестивалским програмом, поред добре музике, за љубитеље авантуре предвиђен је рафтинг ријеком Таром, обилазак бројних видиковаца са којих се пружа величанствен поглед на једну од посљедњих европских прашума –  Перућицу, уз планинарску шетњу до Трновачког језера, једног од најљеших језера, смјештеног подно највећег планинског врха у БиХ – Маглића.

22.6

Посљедњи текстови

Обиљежена 78. годишњица Битке на Сутјесци: Срби су слободарски народ који његује антифашизам

У Долини хероја на Тјентишту обиљежено је 78 година од Битке на Сутјесци у којој је Народно-ослободилачка војска у Другом свјетском рату...

Дио Ливада сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.

Омладинским пројектима до бољег амбијента Фоче

Уређење спортско-рекреативних терена и купалишта, еколошке акције, промотивне туристичке манифестације, само су неки од пројеката које ће у наредном периоду реализовати пет...

Стони тенис: Јована Зечевић у кадетској репрезентацији БиХ

Стонотенисерка фочанске „Перућице“ Јована Зечевић на контролном турниру у Бањалуци освојила је друго мјесто, чиме се пласирала у „Б“ програм кадетске препрезентације...

Дио насеља Ливаде сутра без струје

Због санације електромреже сутра ће без струје бити потрошачи у дијелу насеља Ливаде, изнад стамбених зграда, најављено је из Електродистрибуције ТЈ Фоча.