Насловна Друштво Нектар ОК фест: Планетарне звијезде овог љета у Долини хероја

Нектар ОК фест: Планетарне звијезде овог љета у Долини хероја

-4.6 C
Foča

Фински метал бенд Апокалиптика, Алис Мертон (Alice Merton) и легендарни Ејжн даб фондејшн (Asian Dub Foundation) најзвучнија су имена  овогодишњег Нектар ОК феста који ће се  одржати на Тјентишту од 17. до 19. јула, објавили су организатори.

Уз свјетски познати квартет из Хелсинкија, који публику одушевљава својим интерпретацијама хеви метал нумера на виолончелима, првог дана фестивала на главној бини наступиће Урбан & 4, Горан Баре & Мајке и Ритам нереда.

У једној од најљепших природних оаза у овом дијелу Европе, друге фестивалске вечери наступиће планетарно популарна пјевачица Алис Мертон. Уз Буч Кесиди истог дана на главној бини наступиће и повратници у Долину хероја Ван Гог и Зостер.

Посљедњег дана јединственог фестивала на Тјентишту наступиће Ејжн даб фондејшн (Asian Dub Foundation), Канда, Коџа и Небојша, Дарко Рундек & екипа, као и Култур шок који се на Нектар ОК фест враћа након четири године.

Организатори седмог Нектар ОК феста и ове године најавили cу концерте у ОК кампу, гдје ће кампери моћи да уживају у дневним наступима бендова Лaв Хантерс (Love Hуnters), Мортал Комбат, Ху Си (Who See), Атеист реп, Марчело и Напети квинтет, као и Милета Кекина.

Фестивалским програмом, поред добре музике, за љубитеље авантуре предвиђен је рафтинг ријеком Таром, обилазак бројних видиковаца са којих се пружа величанствен поглед на једну од посљедњих европских прашума –  Перућицу, уз планинарску шетњу до Трновачког језера, једног од најљеших језера, смјештеног подно највећег планинског врха у БиХ – Маглића.

Последњи текстови

У Фочи откривено кријумчарење најмање 30.000 кутија цигарета

На подручју Фоче четири лица су учествовала у кријумчарењу најмање 30.000 кутија цигарета из Црне Горе у БиХ, избјегавајући мјере царинске контроле,...

Полицајци даровали крв

Полицијски службеници Полицијске управе Фоча поводом обиљежавања Дана полиције Републике Српске, а у складу са потребама Завода за трансфузијску медицину Републике Српске,...

Цивилна заштита: Предузеће „Извор“ надлежно за дезинфекцију стубишта стамбених зграда

Општински штаб Цивилне заштите позвао је грађане који имају недоумице у вези са чишћењем и дезинфекцијом заједничких просторија у стамбеним зградама да...

У претходна три мјесеца Фоча постала богатија за 30 беба

У претходна три мјесеца у Фочи рођено је 30 беба. У јануару смо постали богатији за пет, у фебруару 16 и у...

Подјела маски пензионерима искључиво уторком и петком од 7.00 до 10.00

Из Цивилне заштите подсјећају лица старија од 65 година да по заштитну маску у њихове просторије могу доћи искључиво уторком и петком...