Насловна Друштво Нектар ОК фест: Планетарне звијезде овог љета у Долини хероја

Нектар ОК фест: Планетарне звијезде овог љета у Долини хероја

28 C
Foča

Фински метал бенд Апокалиптика, Алис Мертон (Alice Merton) и легендарни Ејжн даб фондејшн (Asian Dub Foundation) најзвучнија су имена  овогодишњег Нектар ОК феста који ће се  одржати на Тјентишту од 17. до 19. јула, објавили су организатори.

Уз свјетски познати квартет из Хелсинкија, који публику одушевљава својим интерпретацијама хеви метал нумера на виолончелима, првог дана фестивала на главној бини наступиће Урбан & 4, Горан Баре & Мајке и Ритам нереда.

У једној од најљепших природних оаза у овом дијелу Европе, друге фестивалске вечери наступиће планетарно популарна пјевачица Алис Мертон. Уз Буч Кесиди истог дана на главној бини наступиће и повратници у Долину хероја Ван Гог и Зостер.

Посљедњег дана јединственог фестивала на Тјентишту наступиће Ејжн даб фондејшн (Asian Dub Foundation), Канда, Коџа и Небојша, Дарко Рундек & екипа, као и Култур шок који се на Нектар ОК фест враћа након четири године.

Организатори седмог Нектар ОК феста и ове године најавили cу концерте у ОК кампу, гдје ће кампери моћи да уживају у дневним наступима бендова Лaв Хантерс (Love Hуnters), Мортал Комбат, Ху Си (Who See), Атеист реп, Марчело и Напети квинтет, као и Милета Кекина.

Фестивалским програмом, поред добре музике, за љубитеље авантуре предвиђен је рафтинг ријеком Таром, обилазак бројних видиковаца са којих се пружа величанствен поглед на једну од посљедњих европских прашума –  Перућицу, уз планинарску шетњу до Трновачког језера, једног од најљеших језера, смјештеног подно највећег планинског врха у БиХ – Маглића.

Посљедњи текстови

Бригу о оралном здрављу почети од малих ногу

Брига о оралном здрављу треба да почне од најраније животне доби, како би се обољења зуба спријечила и излијечила на вријеме, поручено...

Челебићи и Мештревац сутра без струје

Подручје Челебића и Мештревца сутра ће бити без напајања електричном енергијом у временском периоду од 10.00 до 14.00 часова.

ЦКИ Фоча: Школа сликања за љубитеље умјетности

Центар за културу и информисање организовао је радионицу „Школа сликања“ у којој су учествовали ученици фочанских основних и средњих школа, као и...

Без струје сутра дио Доњег Поља

Без струје ће сутра од 9 до 15 часова бити дио Доњег Поља иза бензинске пумпе, у улицама Дејтонска и Младе Босне.

Прослављена крсна слава спомен-цркве у Горњој Јошаници

Светом литургијом и славским обредом спомен-црква Светих Ћирила и Методија у Горњој Јошаници прославила је своје небеске заштитнике. Бројни православни вјерни народ...