Насловна Друштво Nemanja Starović operisan na VMA u Beogradu, ljekari zadovoljni

Nemanja Starović operisan na VMA u Beogradu, ljekari zadovoljni

-2.4 C
Foča

Mladi Fočak Nemanja Starović, za čije liječenje se u Foči i Nevesinju prikuplja pomoć, operisan je danas na VMA u Beogradu.

Kako je Radio Foči javila Nemanjina majka Brankica Tomović, operacija je trajala pet časova, a ljekari su rekli da su zadovoljni i da je Nemanja dobro podnio operativni zahvat na vratnom dijelu kičme.

Nemanja je potpuno nepokretan od maja prošle godine, kada se povrijedio na Crnogorskom primorju.

Kičmena moždina mu je bila gotovo prekinuta i povreda je bila takve prirode da ljekari nisu davali mnogo šanse da će preživjeti. 

Nakon operacije u Podgorici liječio se u bolnici u Banjaluci i u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabiltaciju “Dr Miroslav Zotović”, odakle je u martu prebačen u Nevesinje. 

Šansa za popravak njegovog stanja je operacija u Beogradu, a zatim i dugotrajan proces fizikalnih terapija i rehabilitacije u nekoj od većih klinika.

U Foči i Nevesinju organizovano je više humanitarnih akcija prikupljanja novca za Nemanjino liječenje, a na račun njegove majke do 19. oktobra uplaćeno je 58.219 KM.

Račun za uplatu pomoći, Unikredit banka, Brankica Tomović, transakcioni račun: 5514802542860755.

Посљедњи текстови

У петак позоришна представа о Милунки Савић

Глумица Весна Станковић извешће на сцени Градског позоришта у Фочи у петак, 21. јануара у 19.00 часова монодраму „Милунка“ београдског театра „Балкан...

Стонотенисери играли у част Драгана Зечевића Зеке

Стонотенски клуб Перућица организовао је у Спортској сали „Партизан“,   осми Меморијални турнир Драган Зечевић Зека, на којем су се стонотенисери такмичили у...

Зимски вашар – манифестација која одушевљава Фочаке свих генерација

Слатке и слане делиције, палачинци, кокице, пецива, бакини колачи и чоколадни сладоледи само су неки од посластица који су се нашли на...

Православна Нова година дочекана на Градском тргу

Уз топле напитке и музику са разгласа Фочаци су на Тргу краља Петра дочекали Нову годину по Јулијанском календару.

Дародавци из aуто-праонице „Славица“ пакетићима обрадовали фочанске малишане

Како би увеличали празничну атмосферу у Фочи и оживјели дух прославе Православне нове године, дародавци из Самоуслужне ауто-праонице „Славица“ синоћ су на...