Насловна Друштво Nemanja Starović operisan na VMA u Beogradu, ljekari zadovoljni

Nemanja Starović operisan na VMA u Beogradu, ljekari zadovoljni

13.5 C
Foča

Mladi Fočak Nemanja Starović, za čije liječenje se u Foči i Nevesinju prikuplja pomoć, operisan je danas na VMA u Beogradu.

Kako je Radio Foči javila Nemanjina majka Brankica Tomović, operacija je trajala pet časova, a ljekari su rekli da su zadovoljni i da je Nemanja dobro podnio operativni zahvat na vratnom dijelu kičme.

Nemanja je potpuno nepokretan od maja prošle godine, kada se povrijedio na Crnogorskom primorju.

Kičmena moždina mu je bila gotovo prekinuta i povreda je bila takve prirode da ljekari nisu davali mnogo šanse da će preživjeti. 

Nakon operacije u Podgorici liječio se u bolnici u Banjaluci i u Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabiltaciju “Dr Miroslav Zotović”, odakle je u martu prebačen u Nevesinje. 

Šansa za popravak njegovog stanja je operacija u Beogradu, a zatim i dugotrajan proces fizikalnih terapija i rehabilitacije u nekoj od većih klinika.

U Foči i Nevesinju organizovano je više humanitarnih akcija prikupljanja novca za Nemanjino liječenje, a na račun njegove majke do 19. oktobra uplaćeno je 58.219 KM.

Račun za uplatu pomoći, Unikredit banka, Brankica Tomović, transakcioni račun: 5514802542860755.

Посљедњи текстови

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа...

У суботу вакцинација против вируса корона без претходног заказивања

У Универзитетској болници Фоча у суботу, 9. јула, биће настављена вакцинација против вируса корона без претходног заказивања. Имунизација ће...

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на...

Миљевина сутра од 9,00 до 15,00 без струје

Подручја Миљевине, Јелеча, Кратина, Оцркавља и Метвина биће без струје сутра од 9,00 до 15,00 часова, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

ОО ДЕМОС-а Фоча: Изабрани кандидати за опште изборе

На општим изборима у октобру кандидати Демократског савеза за посланике у Народној скупштини Републике Српске у изборној јединици девет биће Марија Милановић...