Naslovna Društvo Nemanja Trivun i Đorđe Elek među policajcima nagrađenim za hrabrost

Nemanja Trivun i Đorđe Elek među policajcima nagrađenim za hrabrost

2 C
Foča

Za 19 pripadnika MUP-a Republike Srpske, koji su se iskazali u hrabrim djelima, od spasavanja života do sprečavanja pljački, danas je organizovan prijem u ministarstvu i uručene su im zahvalnice.

Prijem je organizovao ministar unutrašnjih poslova Republike Srspke Dragan Lukač, koji je naveo da je u tom ministarstvu mnogo takvih pripadnika.

Policajci su nagrađeni za visok stepen profesionalnosti i humanosti u obavljanju svojih dužnosti, a među njima su i Nemanja Trivun i Đorđe Elek iz Policijske uprave Foča.

Oni su u avgustu ove godine spasili dva dječaka koji su bili zarobljeni na betonskom postolju na rijeci Drini.

spasavanje djece

Ovo nije jedina situacija za pet godina u kojoj je Trivun sa kolegama učestvovao u spasavanju ljudskih života.

 

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...