Насловна Politika Odbor Ujedinjene Srpske u Foči proširen sa 21 na 33 člana

Odbor Ujedinjene Srpske u Foči proširen sa 21 na 33 člana

13.5 C
Foča

Opštinski odbor Ujedinjene Srpske u Foči, na današnjoj Drugoj izbornoj skupštini, povećan je sa 21 na 33 člana, a za predsjednika je imenovan Miroslav Matović, koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Izabrano je i Predsjedništvo od 11 članova, kao i dva zamjenika predsjednika, jedan potpredsjednik i predsjednici aktiva žena, mladih i penzionera.

Predsjednik Opštinskog odbora Miroslav Matović kaže da ova stranka odmah počinje pripreme za lokalne izbore koji će se održati iduće godine.

IMG-d895344e24851dde34f61d50caad5fac-V

„Svojim zalaganjem i jedinstvom u odboru, idemo da napravimo što bolji rezultat. Naš odbor je veoma mlad i obrazovan i naš cilj je da popravimo situaciju u našem gradu u društvenom, političkom, ekonomskom i bilo kom smislu“, rekao je Matović.

Zamjenik predsjednika Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske i koordinator regije Stara Hercegovina Momčilo Stanušić kaže da će unutarstranačke aktivnosti biti krunisane 19. maja na Velikoj skupštini Ujedinjene Srpske u Banjaluci.

On ističe da je evidentan rast i napredak stranke.

„Postojeći opštinski odbori se proširuju i formiraju novi tamo gdje ih nije bilo. Ovo su redovne aktivnosti, koje se sprovode svake dvije godine i kojima je cilj proširenje kapaciteta i ljudskih resursa, da bismo spremno dočekali lokalne izbore, a sigurno je da i ova regija prati trend rasta na republičkom nivou“, kaže Stanušić.

Stanušić je i šef Ujedinjenog kluba odbornika u Skupštini opštine Foča.

„Dio smo skupštinske većine i u proteklom periodu podržavali smo rad načelnika opštine Radisava Mašića, a to namjeravamo činiti i ubuduće, Naravno, nije to bezuslovno, već sve dok budemo učestvovali u izradi projekata, davanja sugestija, jednom riječju, dok Foča bude napredovala, naša podrška neće biti upitna“, rekao je Stanušić.

Последњи текстови

Почела реконструкција Светосавске улице

Предузеће „Србињепутеви“ почело је прву фазу реконструкције Светосавске улице у Фочи која подразумијева замјену ивичњака и асфалтирање коловоза у дужини од 210...

Нови пројекат- Реконструкција водоводне мреже у Миљевини

Општина Фоча је обезбиједила нови пројекат реконструкције водоводне мреже у Миљевини , који је саставни дио друге фазе реконструкције водовода.Међународни експертски тим...

Фоча и Плужине ће заједно унаприједити систем заштите и спасавања

Спасилачке службе Фоче и Плужина заједно ће унаприједити систем заштите и спасавања у пограничном појасу, истакнуто је на другом координационом састанку за...

Општина помаже пчеларима

Удружење пчелара „Полен“ Општина Фоча помоћи ће са 6.000 КМ, саопштено је из локалне управе. Пчеларима је ова година...

Исплаћене по двије стипендије студентима

Фочанским студентима данас су исплаћене по двије стипендије из буџета општине. -Због пандемије вируса корона дошло је до благог...