Насловна Друштво Општина Фоча обрадовала више од двије стотине малишана

Општина Фоча обрадовала више од двије стотине малишана

22.4 C
Foča

Новогодишњим пакетићима Општина Фоча обрадовала је 220 малишана. Најмлађи Фочаци  и ове године дружили су се са Дједа Мразом и исказивали жеље за предстојеће новогодишње и божићне празнике.

Малишани су рецитацијама и пјесмама захвалили за новогодишње дарове, а највише их је обрадовао долазак Дједа Мраза. Међу њима је и Луција Владичић.

-Била сам добра током цијеле године и планирам да будем добра и даље. У пакетићу сам добила слаткише, а новогодишња жеља ми је да добијем „ЛОЛ лутку“- каже Луција.

Луцијин другар из разреда, Лука Вуковић нада се да ће да му се остваре све новогодишње жеље, а Дједу Мразу је обећао да ће и наредне године да буде добар.

-Ове године добио сам слаткише, а Дједа Мраза сам замолио да ми поклони полицијски сет играчака- рекао је Лука.

Локална управа обезбиједила је поколоне малишанима из породица у стању социјалне потребе, дјеци из вишечланих породица, штићеницима удружења која брину о дјеци са посебним потребама, као и дјеци запослених у општинским органима и установама.

Посљедњи текстови

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа...

У суботу вакцинација против вируса корона без претходног заказивања

У Универзитетској болници Фоча у суботу, 9. јула, биће настављена вакцинација против вируса корона без претходног заказивања. Имунизација ће...

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на...

Миљевина сутра од 9,00 до 15,00 без струје

Подручја Миљевине, Јелеча, Кратина, Оцркавља и Метвина биће без струје сутра од 9,00 до 15,00 часова, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

ОО ДЕМОС-а Фоча: Изабрани кандидати за опште изборе

На општим изборима у октобру кандидати Демократског савеза за посланике у Народној скупштини Републике Српске у изборној јединици девет биће Марија Милановић...