Насловна Друштво Opština Foča: Voda u Miljevini hemijski i bakteriološki ispravna

Opština Foča: Voda u Miljevini hemijski i bakteriološki ispravna

9.8 C
Foča

Voda za piće u naselju Miljevina je hemijski i bakteriološki ispravna i takva je bila za vrijeme izvođenja radova na izvorištu Krupica, saopšteno je iz Opštine Foča.

U saopštenju se navodi da je iz Doma zdravlja potvrđeno da u ovom periodu u Miljevini nije bilo bakterijskih i drugih infekcija, te da pomoć ljekara nije tražilo ni jedno dijete, kao ni učenici škole u Miljevini.

Iz Opštine navode da je iz preduzeća Izvor saopšteno da stanovnicima Miljevine neće biti ispostavljeni računi za vodu za protekli mjesec.

U Miljevini danas ima dovoljno vode, tako da neće biti redukcija, a radovi na završavanju kaptaže na izvorištu Krupica biće nastavljeni kada to vremenski uslovi dozvole, dodaje se u saopštenju.

Sve informacije koje su se ovih dana medijski širile o tome kako je voda neispravna za piće, kako građani, a posebno djeca zbog toga imaju zdravstvenih problema su neistinite i zlonamjerne, tvrde u Opštini.

Iz Opštine pozivaju mještane Miljevine da sve informacije i sve što ih interesuje vezano za vodosnabdijevanje potraže u nadležnom preduzeću i organima Opštine.

Последњи текстови

СШЦ Фоча: Расадничарима стипендија од 100 КМ мјесечно

Занимање расадничар након више година враћа се у Средњошколски центар Фоча и то као дефицитарно, па ће ученици који ове године упишу...

Прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на фочанским ријекама

Неформална група грађана Фоче „Сачувајмо ријеке Фоче“ организује прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на ријеци Бјелави и осталим ријекама на територији општине.

Мјештани: Не дамо Бјелаву и Малу Бјелаву

Почетком априла фочанско предузеће „Србињепутеви“ започело је припремне радове на изградњи мини хидроцентрала Бјелава и Мала Бјелава на истоименој ријеци што је...

ОО СДС Фоча: Изјаве Бегије Смајић вријеђају припаднике српског народа

У саопштењу достављеном медијима ОО СДС-а Фоча наводи се да је на посебној сједници Народне скупштине Републике Српске чија је тема била...

Осумњичен да је намјерно возилом ударио пјешака

Фочанска полиција ухапсила је мушкарца чији су иницијали М.Н. из Фоче који је возилом задао тешке повреде суграђанину са иницијалима М.Н, саопштено...