Насловна Друштво Organizovan prevoz iz Foče na OK fest

Organizovan prevoz iz Foče na OK fest

-5 C
Foča

Na Tjentištu se danas otvara OK kamp, dan uoči početka muzičkog festivala za mlade OK festa, koji će od 1. do 3. jula, treću godinu zaredom u Dolini heroja da okupi mlade iz svih krajeva nekadašnje Jugoslavije.

Za omladinu iz Foče biće organizovan autobuski prevoz sva tri dana festivala, na kojem će, između ostalih nastupiti Bajaga i instruktori, Lajbah, Vlatko Stefanovski, Edo Majka, Viva voks.

Autobus će polaziti ispred Centra za kulturu i informisanje u 20,00 časova, a vraćaće se u 1,30.

Cijena povratne karte je četiri marke, a može se kupiti u info centru Turističke organizacije od 8,00 do 17,00 časova.

Iz Omladinskog pokreta Foča, koji je organizator prevoza, napominju da je potrebno na vrijeme rezervisati kartu, da bi se u slučaju potrebe mogli angažovati dodatni autobusi.

 

Video konkurs “I meni je OK”

 

Organizatori festivala, na kojem će, između ostalih, nastupiti Bajaga i instruktori, Lajbah, Vlatko Stefanovski, Edo Majka, Viva voks, pozvali su posjetioce OK festa da učestvuju u video konkursu “ I meni je OK”.

“Iskoristi priliku, zabilježi svaki momenat proveden sa prijateljima na OK festu u dobrom raspoloženju i uživanju u svim sadržajima i programima festivala, snimi i sačuvaj taj trenutak za pamćenje i podijeli ga sa nama. Prijavi se na video konkurs „I meni je OK” i osvoji jednu od vrijednih nagrada koja će te ponovo dovesti u beskrajno prirodno bogatstvo Nacionalnog parka “Sutjeska”. Neka OK fest, Tjentište i NP “Sutjeska” budu i tvoja inspiracija. U maksimalno 90 sekundi pokaži nam kakav je bio tvoj OK provod na OK festu 2016”, navodi se u pozivu organizatora.

Ok-fest-38

Za učešće na konkursu potrebno je napraviti snimak na temu „I meni je OK“ i  poslati ga na adresu okfest.konkurs@gmail.com ili na Fejsbuk stranicu OK festa.

Konkurs će biti otvoren do 15. jula, a na osnovu dostavljenih video snimaka, izabraće se tri najbolja čiji će autori biti nagrađeni.

Prva nagrada je boravak u hotelu Mladost, prevoz, planinarenje i rafting na OK festu 2017. za dvije osobe. Druga nagrada je rafting vikend na Tari za dvije osobe u kampu “Tri vodenice”, dok je treća nagrada boravak u OK kampu tri dana za dvije osobe na OK festu iduće godine.

OK Fest će zadržati pravo korišćenja svih video simaka pristiglih na konkurs, a snimci će biti korišćeni u promo svrhe na zvaničnim stranicama OK festa, saopštili su organizatori.

 

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...