Насловна Друштво ОШ „Веселин Маслеша“: До 13. априла упис дјеце у први разред искључиво...

ОШ „Веселин Маслеша“: До 13. априла упис дјеце у први разред искључиво путем телефона или електронске поште

20.8 C
Foča

Пријављивање дјеце за упис у први разред у наредној школској години, због актуелне ситуације изазване вирусом корона, у Основној школи „Веселин Маслеша“ вршиће се искључиво путем телефона или електронске поште до 13. априла.

-Документацију потребну за упис не треба доносити у школу нити слати поштом. Она ће бити достављена школи када се дијете доведе на тестирање. О термину тестирања грађани ће бити накнадно и благовремено обавјештени, а у складу са препорукама надлежних институција”, наводи се у саопштењу Основне школе „Веселин Маслеша“.

У саопштењу се додаје да право на упис у први разред имају дјеца рођена од 1. септембра 2013. до 31. августа 2014. године, док на захтјев родитеља у први разред могу бити уписана и дјеца која до краја текуће године навршавају шест година уколико комисија за упис дјеце на тестирању процијени да је то у најбољем интересу дјетета.

Приликом пријављивања путем телефона 058 /210-022  или и-мејл адресе sanja.jojic@skolers.org потребно је доставити име, презиме, датум и мјесто рођења дјетета, те адресу, име и контакт телефон једног од родитеља.

Подаци за упис дјеце путем телефона достављају се радним данима од 9.00 до 13.00 часова.

Последњи текстови

ОК авантура се наставља: Нектар ОК фест од 14. до 16. августа

Седмо издање музичког фестивала Нектар ОК фест биће одржано на Тјентишту од 14. до 16. августа, умјесто у јулу како је то...

У недељу слава храма на Осијама

Црква Свете Тројице на Осијама прославиће у недељу крсну славу Тројчиндан. Света литургија, након које ће се обавити обред...

Квар на водоводној мрежи у Миљевини

Због квара на водоводној мрежи у Миљевини дошло је до прекида у водоснабдијевању ове мјесне заједнице, саопштено је из предузећа “Извор”.

СШЦ Фоча: Расадничарима стипендија од 100 КМ мјесечно

Занимање расадничар након више година враћа се у Средњошколски центар Фоча и то као дефицитарно, па ће ученици који ове године упишу...

Прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на фочанским ријекама

Неформална група грађана Фоче „Сачувајмо ријеке Фоче“ организује прикупљање потписа против изградње хидроелектрана на ријеци Бјелави и осталим ријекама на територији општине.