Насловна Друштво Осмомартовска приредба: Малишани игром и пјесмом честитали Дан жена

Осмомартовска приредба: Малишани игром и пјесмом честитали Дан жена

22.4 C
Foča

Пјесмама, рецитацијама и играма посвећеним мамама, бакама и теткама малишани из Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ честитали су свим женама Осми март. На приредби посвећеној Дану жена, названој „Осмомартовска забава“ фочански малишани су показали да је најбољи поклон који некоме могу да дају управо љубав и пажња.

Начином којим су мамама њихови најмилији пренијели поруке љубави и тако их обрадовали задовољна је и Срђана Милановић, мајка петогодишње дјевојчице.

-Било је фантастично као и сваки пут и заиста  су се добро припремили сви. Свака част и васпитачицама и дјеци- рекла је Милановићева.

Како би одушевили своје најдраже и љубављу им захвалили за сву своју пажњу и свакодневну бригу о њима, малишани из фочанског вртића дуго су припремали кореографије.

– Увијек настојимо да дјеца уживају у ономе што раде. Малишани су у претходном периоду вриједно и са пуно љубави  припремали рецитације, кореографије и пјесме, како на српском тако и на енглеском језику. Они воле да играју и плешу, тако да им ништа није тешко. Чак су успјели да се уклопе и они који су због вируса изостајали- рекла је директорица Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“, Слађана Владичић.

Са позорнице Градског позоришта, из тачке у тачку осмомартовске приредбе, малишани су мамили осмијехе, аплаузе и покоју сузу радосницу својих најмилијих.

-Циљ је био да дирнемо њихова срца, а реакције и сузе у очима мајки, бака, тетки и осталих у публици су потврдиле да смо успјели у томе и да су истински уживали-рекла је Владичићева.

За разлику од претходних година, овогодишња осмомартовска приредба Дјечијег вртића „Чика Јова Змај“ подијељена је на двије вечери. На позорници Градског позоришта, од 18.00 часова, малишани ће и вечерас пјевати и плесати мамама у част.

Посљедњи текстови

Почиње наплата паркинга у ужем центру Фоче

У ужем центру Фоче од четвртка, 14. јула, почиње наплата паркинга на јавним паркиралиштима у двије зоне наплате, саопштено је из предузећа...

У суботу вакцинација против вируса корона без претходног заказивања

У Универзитетској болници Фоча у суботу, 9. јула, биће настављена вакцинација против вируса корона без претходног заказивања. Имунизација ће...

ПУ Фоча: Прије одласка на одмор заштитити имовину

Полицијска управа Фоча позвала је грађане да у сезони годишњих одмора посебну пажњу посвете заштити своје имовине током дужег одсуства, те на...

Миљевина сутра од 9,00 до 15,00 без струје

Подручја Миљевине, Јелеча, Кратина, Оцркавља и Метвина биће без струје сутра од 9,00 до 15,00 часова, најављено је из фочанске Електродистрибуције.

ОО ДЕМОС-а Фоча: Изабрани кандидати за опште изборе

На општим изборима у октобру кандидати Демократског савеза за посланике у Народној скупштини Републике Српске у изборној јединици девет биће Марија Милановић...