Насловна Хроника Oštetio ŠG „Zelengora“ Kalinovik za oko 45,000.00 KM

Oštetio ŠG „Zelengora“ Kalinovik za oko 45,000.00 KM

-5 C
Foča

Stanica javne bezbjednosti Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje, podnijela je izvještaj protiv L.L., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nesavjestan rad u službi.

Osumnjičeni se tereti da je  kao  službeno lice,  obavljajući poslove poslovođe  na radilištu Radna jedinica „Dobro Polje“, Šumsko gazdinstvo „Zelengora“ Kalinovik,  u vremenskom periodu od januara do jula prošle godine, svjesnim kršenjem propisa i propuštanjem  dužnosti nadzora, nesavjeno postupao u vršenju službe iako je bio svjestan da  usljed toga može nastupiti veća imovinska šteta.

Postoje osnovi sumnje da je imenovani na navedeni način oštetio Šumsko gazdinstvo „Zelengora“ Kalinovik  za oko 45,000.00 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Последњи текстови

Почиње вакцинација против сезонског грипа

Регионални центар Института за јавно здравство Фоча набавио је 1.200 доза вакцина за бесплатну вакцинацију, те 150 доза комерцијалне вакцине.

Учесници избора у Фочи оцјењују резултате

У будућем сазиву фочанског парламента одборнике ће, на основу прелиминарних и још непотпуних резултата локалних избора, имати девет странака.

УБ Фоча: Контакт телефони за информације о стању хоспитализованих

Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске објавило је контакт бројеве телефона здравствених установа посредством којих грађани могу добити информације у вези...

ПУ Фоча: Обиљежен Аранђеловдан

Полицијска управа Фоча, у складу са епидемиолошком ситуацијом, обиљежила је крсну славу Министарства унутрашњих послова Републике Српске, Аранђеловдан. У Храму...

Радовић:Будућност дјеце једина инвестиција друштва која се исплати

Комплетна друштвена заједница, појединци и институције које се баве дјецом дужне су радити и доносити одлуке које су најбоље за дијете и...