Naslovna Hronika Oštetio ŠG „Zelengora“ Kalinovik za oko 45,000.00 KM

Oštetio ŠG „Zelengora“ Kalinovik za oko 45,000.00 KM

-5 C
Foča

Stanica javne bezbjednosti Foča, Okružnom tužilaštvu Trebinje, podnijela je izvještaj protiv L.L., zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nesavjestan rad u službi.

Osumnjičeni se tereti da je  kao  službeno lice,  obavljajući poslove poslovođe  na radilištu Radna jedinica „Dobro Polje“, Šumsko gazdinstvo „Zelengora“ Kalinovik,  u vremenskom periodu od januara do jula prošle godine, svjesnim kršenjem propisa i propuštanjem  dužnosti nadzora, nesavjeno postupao u vršenju službe iako je bio svjestan da  usljed toga može nastupiti veća imovinska šteta.

Postoje osnovi sumnje da je imenovani na navedeni način oštetio Šumsko gazdinstvo „Zelengora“ Kalinovik  za oko 45,000.00 KM, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Poslednji tekstovi

Počinje vakcinacija protiv sezonskog gripa

Regionalni centar Instituta za javno zdravstvo Foča nabavio je 1.200 doza vakcina za besplatnu vakcinaciju, te 150 doza komercijalne vakcine.

Učesnici izbora u Foči ocjenjuju rezultate

U budućem sazivu fočanskog parlamenta odbornike će, na osnovu preliminarnih i još nepotpunih rezultata lokalnih izbora, imati devet stranaka.

UB Foča: Kontakt telefoni za informacije o stanju hospitalizovanih

Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske objavilo je kontakt brojeve telefona zdravstvenih ustanova posredstvom kojih građani mogu dobiti informacije u vezi...

PU Foča: Obilježen Aranđelovdan

Policijska uprava Foča, u skladu sa epidemiološkom situacijom, obilježila je krsnu slavu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, Aranđelovdan. U Hramu...

Radović:Budućnost djece jedina investicija društva koja se isplati

Kompletna društvena zajednica, pojedinci i institucije koje se bave djecom dužne su raditi i donositi odluke koje su najbolje za dijete i...