Насловна Хроника Осумњичен да је прогањао власника ауто-школе порукама преко Вибера

Осумњичен да је прогањао власника ауто-школе порукама преко Вибера

15 C
Foča

Мушкарац чији су иницијали М.Р. из Фоче осумњичен је да је извршио кривично дјело прогањање, тако што је лицу Д.Ђ, власнику приватне ауто-школе из Чајнича, слао поруке којима га узнемирава и прогања, саопштено је из Полицијске управе Фоча.

Д.Ђ. је пријавио Полицијској станици Чајниче да од фебруара скоро свакодневно прима поруке увредљивог и непримјереног садржаја путем Вибера од  лица М.Р. из Фоче, а све из разлога што Д.Ђ. није извршио услугу лицу М.Р. из области његовог пословања која би била супротна нормама и пропозицијама из оквира његове дјелатности.

Дежурни тужилац Окружног јавног  тужилаштва Требиње наложио је да се предузму  све потребне мјере и радње на документовању догађаја, након чега је лице М.Р. саслушано.

Након комплетирања предмета надлежном тужилаштву полицијски службеници Полицијске управе Фоча доставиће звјештај за кривично дјело прогањање.

Последњи текстови

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...

У Српској 25 нових случајева, укупно 299 заражених

Вирусом корона заражено је још 25 особа у Српској, саопштио је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

За викенд забрана кретања ван мјеста пребивалишта

Републички штаб за ванредне ситуације донио је закључак о забрани кретања грађанима изван њиховог мјеста пребивалишта од суботе у 12.00 до недјеље у 18.00...