Naslovna Hronika Osumnjičen da je proganjao vlasnika auto-škole porukama preko Vibera

Osumnjičen da je proganjao vlasnika auto-škole porukama preko Vibera

15 C
Foča

Muškarac čiji su inicijali M.R. iz Foče osumnjičen je da je izvršio krivično djelo proganjanje, tako što je licu D.Đ, vlasniku privatne auto-škole iz Čajniča, slao poruke kojima ga uznemirava i proganja, saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

D.Đ. je prijavio Policijskoj stanici Čajniče da od februara skoro svakodnevno prima poruke uvredljivog i neprimjerenog sadržaja putem Vibera od  lica M.R. iz Foče, a sve iz razloga što D.Đ. nije izvršio uslugu licu M.R. iz oblasti njegovog poslovanja koja bi bila suprotna normama i propozicijama iz okvira njegove djelatnosti.

Dežurni tužilac Okružnog javnog  tužilaštva Trebinje naložio je da se preduzmu  sve potrebne mjere i radnje na dokumentovanju događaja, nakon čega je lice M.R. saslušano.

Nakon kompletiranja predmeta nadležnom tužilaštvu policijski službenici Policijske uprave Foča dostaviće zvještaj za krivično djelo proganjanje.

Poslednji tekstovi

Tri nova slučaja zaraze u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj registrovana su tri nova slučaja virusa korona, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Policijska uprava Foča obilježila Dan policije

Prisluživanjem svijeća, odavanjem pomena ispred spomen-obilježja stradalim pripadnicima policije Policijska uprava Foča obilježila je Dan policije – 4. april.  

Epidemiološka situacija u Foči pod kontrolom

Epidemiološka situacija na području Foče je zadovoljavajuća i pod kontrolom. Nema oboljelih od virusa korona, u kućnoj izolaciji nalaze se 53 lica,...

U Srpskoj 25 novih slučajeva, ukupno 299 zaraženih

Virusom korona zaraženo je još 25 osoba u Srpskoj, saopštio je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Za vikend zabrana kretanja van mjesta prebivališta

Republički štab za vanredne situacije donio je zaključak o zabrani kretanja građanima izvan njihovog mjesta prebivališta od subote u 12.00 do nedjelje u 18.00...