Насловна Сервис Отежан саобраћај преко планинских превоја

Отежан саобраћај преко планинских превоја

9 C
Foča

Путни правци на подручју општине Фоча овог јутра су проходни, али се саобраћај преко планинских превоја одвија отежано.

Како су нам потврдили у предузећу Србињепутеви, на Рогоју, Пријеђелу те на Заваиту и Челебићима овог јутра пада јак снијег. Од јутрос је на превојима Рогој и Пријеђел нападало нових 15 центиметара снијега. 

Додатни проблем преко Рогоја представљају теретна возила и камиони, којима је дозвољено саобраћање овом путном дионицом. 

Сва механизација Србињепутева је на терену и коловози се константно чисте, а возачи се упозоравају на дијелове дионица гдје има угаженог снијега као и да возе опрезно и вожњу прилагоде условима на путу, као и да на пут не крећу без зимске опреме.

Последњи текстови

Данас сунчано и топло

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити сунчано, вјетровито и топло вријеме, уз малу облачност и дневну температуру од 13...

Два нова случаја вируса корона у Српској, укупно 304

У Републици Српској регистрована су два нова случаја заразе вирусом корона, рекао је министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић.

Три нова случаја заразе у Српској

Од посљедњег извјештаја о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској регистрована су три нова случаја вируса корона, саопштено је из Министарства здравља и социјалне заштите.

Полицијска управа Фоча обиљежила Дан полиције

Прислуживањем свијећа, одавањем помена испред спомен-обиљежја страдалим припадницима полиције Полицијска управа Фоча обиљежила је Дан полиције – 4. април.  

Епидемиолошка ситуација у Фочи под контролом

Епидемиолошка ситуација на подручју Фоче је задовољавајућа и под контролом. Нема обољелих од вируса корона, у кућној изолацији налазе се 53 лица,...