Насловна Сервис Otežano preko Rogoja

Otežano preko Rogoja

-5.5 C
Foča

Preko prevoja Rogoj, na magistralnom putu Foča-Sarajevo, po kolovozu ima ugaženog snijega koji otežava saobraćaj, a stanje je nešto lošije na strani prema Trnovu. Iz Auto-moto saveza RS je saopšteno da u veće dijelu RS pada slab snijeg koji se za sada ne zadržava na kolovozu. Vozi se po mokrim i klizavim kolovozima, uz mjestimično smanjenu vidljivost. Na dionicama u višim predjelima, upozorava se i na mjestimičnu poledicu. Iz AMS RS vozačima savjetuju sporiju i opreznu vožnju, te da na put ne kreću bez zimske opreme, koja je i zakonski obavezna na teritoriji BiH.

Последњи текстови

Фоча и Плужине прекограничном сарадњом унапређују туристичку понуду

У Фочи је данас представљен пројекат прекограничне сарадње ове општине са Плужинама у Црној Гори под називом “Туризам, адреналин и рафтинг авантура -  Т.А.Р.А”,...

Средњошколци упознати са начинима поступања у кризним ситуацијама

Цивилна заштита општине Фоча одржала је предавање фочанским средњошколцима о земљотресу, противпожарној заштити и пословима којима се ова јединица бави.

Сунчано уз умјерену облачност

У Републици Српској и ФБиХ данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме, уз пролазну умјерену облачност са запада које ће захватити већину крајева.

Митрополит Хризостом служи у Светосавском храму у Фочи

Светом литургијом и славским обредом највећа српска православна светиња у БиХ, Храм Светог Саве у Фочи, прославиће у понедјељак свог небеског заштитника.

Претежно сунчано уз локално малу облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано вријеме, уз локално малу облачност и највишу дневну температуру ваздуха до...