Насловна Друштво Parti bus i ove godine u Plužinama

Parti bus i ove godine u Plužinama

-7.7 C
Foča

Park prirode “Piva” u saradnji sa opštinom Plužine i ove godine organizuje manifestaciju Parti bus.

Plužine će, 4.  jula,  biti početna stanica za jedinstvenu muzičku manifestaciju “Parti bus”, koja će treću godinu za redom predstavljati “zagrijavanje” za muzički festival “Lake fest” koji se održava u Nikšiću.

Organizatori su se potrudili, da u gradić na sjeveru Crne Gore, i ove godine dovedu poznata imena pop-rok muzike sa ovih prostora, pa će tako u četvrtak 4. jula na gradskom amfiteatru u Plužinama održati koncerti muzičkih grupa – „Električni orgazam, „Prti Be Ge“, i „Rudolf“.

Koncert počinje u 19,00 časova, a organizatori su pozvali stanovnike Foče i okoline da dođu u Plužine i uživaju u muzici poznatih bendova.

Последњи текстови

Фоча и Плужине прекограничном сарадњом унапређују туристичку понуду

У Фочи је данас представљен пројекат прекограничне сарадње ове општине са Плужинама у Црној Гори под називом “Туризам, адреналин и рафтинг авантура -  Т.А.Р.А”,...

Средњошколци упознати са начинима поступања у кризним ситуацијама

Цивилна заштита општине Фоча одржала је предавање фочанским средњошколцима о земљотресу, противпожарној заштити и пословима којима се ова јединица бави.

Сунчано уз умјерену облачност

У Републици Српској и ФБиХ данас ће преовладавати претежно сунчано вријеме, уз пролазну умјерену облачност са запада које ће захватити већину крајева.

Митрополит Хризостом служи у Светосавском храму у Фочи

Светом литургијом и славским обредом највећа српска православна светиња у БиХ, Храм Светог Саве у Фочи, прославиће у понедјељак свог небеског заштитника.

Претежно сунчано уз локално малу облачност

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно сунчано вријеме, уз локално малу облачност и највишу дневну температуру ваздуха до...