Насловна Друштво Pavić: DNS će nastaviti da raste- u Foči ostali iskreni članovi

Pavić: DNS će nastaviti da raste- u Foči ostali iskreni članovi

24.5 C
Foča

Predsejdnik DNS-a Marko Pavić održao je danas u Foči sastanak sa povjereništvom ove stranke, koje je imenovano nakon što je većina članova opštinskog odbora pristupila novoj političkoj opciji Nedeljka Čubrilovića.

Pavić je napomenuo da DNS nastavlja da ide svojim pravcem i da nema razloga da se brine.

“Mi nastavljamo svoj rad, a svi novi će se morati dokazati na prvim narednim lokalnim i parlamnetarnim izborima, a mi se tih izbora ne plašimo. Ne plašimo, jer smo prije izbora imali koalicioni sporazum sa SNSD-om i SP-om i u potpunosti smo realizovali taj sporazum”, rekao je Pavić.

On je dodao da je realizovan i dio sporazuma da se podrže kandidati SNSD-a za predsjednika Republike i člana Predjesništva BiH.

“Očigledno je da se ni to ne bi moglo realizovati da nije bilo glasova DNS-a“, rekao je Pavić.

On čekuje da će DNS nastaviti da raste i da dobija sve veći broj glasova.

Za povjereništvo u Foči je rekao da je sposobno da napravi jaku stranku.

dns foca 2

“To će se vidjeti na narednim izborima. Oni će sada izvršiti, da uslovno kažem, malo provjetravanje stranke, da se vidi ko su iskreni članovi stranke i sa njima krenuti u rad u čemu će im veliku pomoć pružiti Regionalni odbor Hercegovina“, naveo je Pavić.

Predsjednik stranke je ocijenio da su u vodu pale priče da će DNS otići u opoziciju, te da se pokazalo da stranka ostaje u vlasti i da će imati dosta funkcija.

Pavić je dodao da je od više od 60 opštinskih odbora, devet istupilo.

“Od devet regionalnih odbora, nijedan nije napustio DNS. Od tri ministra nijedan nije napustio, od 12 poslanika, četiri su napustila, od 22 člana Predsjedništva četiri su napustila. Od 170 članova Glavnog odbora, manje od jedne četvrtine je napustilo stranku“, rekao je lider DNS-a.

Član povjereništva u Foči Radojica Mlađenović rekao je da je od 64 člana bivšeg Opštinskog odbora, u DNS-u ostalo 13 članova, kao i dva člana predsjedništva Opštinskog odbora.

 

 

 

Последњи текстови

Број обољелих у Фочи порастао на 37

У Фочи је у протекла 24 часа регистровано девет нових случајева позитивних на ковид 19, чиме се број заражених повећао на 37....

НП “Сутјеска”: Одгођено отварање Центра за научно истраживање и екологију

Национални парк „Сутјеска“ одложио је, због погоршане епидемиолошке ситуације, за сутра најављено отварање Центра за научно истраживање и екологију на Тјентишту.

ПУ Фоча специјалним радарима “лови” несавјесне возаче

Полицијска управа  Фоча током јула спроводи регионалну  акцију појачане контроле саобраћаја са акцентом на брзину кретања возила уз кориштење "тру кам" радара...

Тенис: Фундуп и Мезбур побједници сарајевске лиге

Чланови Тениског клуба "Фоча" Срђан Фундуп и Амел Мезбур побједници су Мастерс Лиге Сарајево 2019/2020 у првој, односно другој квалитетној групи.

Демос у Херцеговини циља једног начелника и улазак у локалне скупштине

На југоистоку Српске, од Требиња до Вишеграда, тачније у изборној јединици девет, у 11 општина на које излази на локалне изборе Демос...