Naslovna Društvo Podjela maski penzionerima isključivo utorkom i petkom od 7.00 do 10.00

Podjela maski penzionerima isključivo utorkom i petkom od 7.00 do 10.00

20.8 C
Foča

Iz Civilne zaštite podsjećaju lica starija od 65 godina da po zaštitnu masku u njihove prostorije mogu doći isključivo utorkom i petkom od 7.00 do 10.00 časova, kada im je izlazak odobren.

Drugim danima zabranjeno je kretanje ovoj kategoriji stanovništva, tako da su dužni da se toga strogo pridržavaju, ističu iz Civilne zaštite.

Više penzionera dolazilo je danas u Vatrogasni dom, gdje se nalaze prostorije Civilne zaštite, da preuzmu zaštitnu masku, čime su prekršili zabranu kretanja.

Besplatne maske dobiće sva lica starija od 65 godina, ali iz Civilne zaštite još jednom napominju da se one mogu preuzeti samo utorkom i petkom u jutarnjim časovima.

Poslednji tekstovi

OK avantura se nastavlja: Nektar OK fest od 14. do 16. avgusta

Sedmo izdanje muzičkog festivala Nektar OK fest biće održano na Tjentištu od 14. do 16. avgusta, umjesto u julu kako je to...

U nedelju slava hrama na Osijama

Crkva Svete Trojice na Osijama proslaviće u nedelju krsnu slavu Trojčindan. Sveta liturgija, nakon koje će se obaviti obred...

Kvar na vodovodnoj mreži u Miljevini

Zbog kvara na vodovodnoj mreži u Miljevini došlo je do prekida u vodosnabdijevanju ove mjesne zajednice, saopšteno je iz preduzeća “Izvor”.

SŠC Foča: Rasadničarima stipendija od 100 KM mjesečno

Zanimanje rasadničar nakon više godina vraća se u Srednjoškolski centar Foča i to kao deficitarno, pa će učenici koji ove godine upišu...

Prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na fočanskim rijekama

Neformalna grupa građana Foče „Sačuvajmo rijeke Foče“ organizuje prikupljanje potpisa protiv izgradnje hidroelektrana na rijeci Bjelavi i ostalim rijekama na teritoriji opštine.