Насловна Друштво Полиција КПЗ-а Фоча даровала крв

Полиција КПЗ-а Фоча даровала крв

0.8 C
Foča

Припадници полиције Казнено-поправног завода Фоча даровали су данас крв фочанској служби за трансфузију Завода за трансфузијску медицину Републике Српске, која је смјештена у Универзитетској болници.

У акцији која је одржана на иницијативу редовних давалаца Микице Ивановића и Борка Радовића, драгоцјену течност дало је десет припадника полицијске службе КПЗ-а.

Ивановићу је ово 21. пут да је дао крв.

“Лијеп је осјећај помоћи људима. Ја и Борко смо редовни даваоци, што у акцијама, што по позиву када некоме затреба, а сада су нам се придружиле и наше колеге, па се надам да смо солидно попунили залихе крви пред празнике ”, рекао је Ивановић.

Шеф службе за трансфузију Сенка Милић навела је да је за вријеме новогодишњих и божићних празника давалаштво смањено, тако да је свака акција пред празнике, попут данашње, и те како добродошла да се обезбиједе залихе крви.

Последњи текстови

Претежно облачно

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити претежно облачно, крајем дана могућа је слаба киша, на планинама снијег.

Општински штаб за ванредне ситуације осудио покушај насилног уласка у Универзитетску болницу

Општински штаб за ванредне ситуације осудио је покушај насилног уласка у Универзитетску болницу Фоча који се десио синоћ и упозорио грађане да...

У Српској 38 нових случајева-Укупно 200 заражених

У Републици Српској потврђено је 38 нових случајева вируса корона, рекао је министар здравља и социјалне заштите Српске Ален Шеранић.

Љетно рачунање времена почиње сутра ујутро

Љетно рачунање времена почеће сутра ујутро у 2.00 часа, када казаљке на часовнику треба помјерити за један час напријед, на 3.00 часа.

Жена старије доби прва жртва вируса корона у Српској

Жена старије животне доби, која је имала више хроничних болести, прва је жртва вируса корона у Републици Српској, изјавио је министар здравља...